Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání dvou nováčků soutěže jasně pro domácí Traplice


0

Utkání dvou týmů, kteří jsou nováčkové soutěže, přineslo jednoznačné rozuzlení pro domácí. O všem rozhodl první poločas, v kterém byli jasně lepší domácí Traplice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas z říše snů

Začátek utkání vyšel domácímu týmu, který dokázal vstřelit již v šesté minutě branku Petrem Škrabalem. Hosté ihned zareagovali a v desáté minutě vyrovnali na 1:1 utěšenou střelou Marka Prajzy. Domácí přepnuli na vyšší pohon, ale nemohli vstřelit branku. To zlomili až ve dvacáté sedmé minutě Václavem Trávníček, jenž napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů a zavěsil.  Za pět minut  - ve třicáté druhé minutě, dali domácí další branku Radimem Benešem, jenž korunoval tlak domácích a navýšil tak stav na 3:1. Ve čtyřicáté minutě korunovali domácí svůj fantastický poločas brankou Tomáše Kolínského, jenž ustanovil stav prvního poločasu na 4:1. Hosty odcházeli do šaten ve velmi smutném rozpoložení.

Hosté utkání nevypustili, ale k bodům měli daleko

Druhý poločas domácí zalezli na svou polovinu a bránili výsledek, jejich jasný cíl byl, získat míč a zakončit ho rychlím brejkem. Hosté tlačili, co jim síly stačili. První částí druhého poločasu to s nimi vypadalo velmi nadějně, jelikož dokázali vstřelit kontaktní branku velice brzo a to v pětapadesáté minutě zápasu, střelcem kontaktní branky se stal Petr Hruboš - 4:2. Dál hosté tlačili domácí, doslova jak citron, ale žádaná branka né a né přijít. Šancí na to bylo, ale kvalita ve finální části ne a tak, když hosté vsadili na styl ,,vabank" domácí udeřili ještě jednou. Na konečných 5:2 zpečetil v osmdesáté šesté minutě Ondřej Čevela, jenž dostal dlouhý míč za posledního hráče, utekl mu a v poklidu kolem vyběhnuvšího brankáře zavěsil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Traplice
Jaroslav Slavík - trenér Traplic: Z bodů a z prvního poločase jsem spokojený, za druhý už ne, hráli jsme zbytečně ustrašeně.

TJ Družstevník Popovice
Lukáš Mimránek - trenér Popovic: První poločas byl z naší strany katastrofální, druhý poločas zase super, ale nejsme schopni vstřelit branky. Věřím, že se to v dalších zápasech konečně zlomí.



Sestavy


TJ Traplice
M. Konečný [-] - L. Huťka [-] , T. Trávník [-] , R. Gelien [-] , T. Michalec [-] - V. Trávníček [-] , P. Škrabal [-] , T. Kolinský [-] - D. Dostál [-] (80. A. Trávníček [-] ) , O. Čevela [-] (86. O. Polách [-] ) , R. Beneš [-] (70. L. Blecha [-] )

TJ Družstevník Popovice
T. Tetera [-] - M. Prajza [-] , P. Hruboš [-] , P. Šácha [-] , V. Michelfeit [-] , J. Kadlčík [-] (80. L. Mikulčík [-] ) , J. Hanáček [-] , J. Omelka [-] , R. Mikulčík [-] , R. Viktora [-] , M. Obal [-] (34. L. Mimránek [-] )

ŽK: 30. M. Prajza , 67. J. Hanáček .
Místo: Traplice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Polášek Tomáš - OBDRŽÁLEK Roman (N), KAŇOVSKÝ Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.