Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit soutěže si veze jen jeden bod


0

Hostující tým jel v posledním kole na nevyzpytatelnou půdu do Loze, pro tři body, aby mohl přezimovat na vedoucí příčce. Domácí, ale nechtěli dát svoji kůži zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dramatický první poločas pro hosty

Hradčovice přijeli bez dvou hráčů na půdu silné Loze. Začátek už nasvědčoval tomu, že se bude hrát otevřený fotbal nahoru a dolů. Ihned po rozehrání domácí útočníci zkoušeli zaskočit střelou z půlky gólmana hostů Šmída, ale tenhle pokus nevyšel. V osmé minutě zahrával přímý kop z levé strany Ondřej Daněk, zkusil střílený centr, který jemně tečoval Radim Mikulec a míč zapadl k tyči a hosté vedli 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, ale udeřit mohli znovu hosté, kdy nejprve ve skrumáži před brankou skákal míč na brankové čáře, ale nikdo se nenašel, aby míč dorazil do branky. Za chvilku na to Radim Mikulec trefil břevno. Když vyšli hosté naprázdno tak udeřili domácí, ve třicáté druhé minutě Vojtěch Král z dvaceti metrů poslal přímý kop podél zdi do branky a vyrovnal na 1:1. Ve čtyřicáté čtvrté minutě se domácí řítili do brejku 5 na 2, ale situaci vyřešili nejhůř, jak mohli. Poslední branku v prvním poločase přidali hosté, to Ondřej Hruboš st. vystihnul ve své šestnáctce jejich přihrávku a přes celé hřiště nikým neatakovaný postupoval k domácí brance, vystřelil ze šestnáctky, domácí hráč střelu sice zablokoval, ale míč se dostal k volnému Radimovi Mikulcovi, který dal na 1:2. Pro domácí to bylo o to horší, že branka padla minutu před koncem.

Druhý poločas obrat výsledků, jenž, ale vedl k remíze

Druhý poločas se domácím celkem rychle podařilo odpovědět a to když v padesáté třetí minutě vyrovnal na 2:2 Tomáš Kliment. Hosté hrozili nejvíce ze standartních situací. V šedesáté deváté minutě po rohovém kopu nikým neatakovaný Radim Mikulec na zadní tyči dovršil hattrick a strhl vedení opět na stranu hostů 2:3. Domácí hrozili, za zmínku stojí nastřelené břevno z vápna. O vyrovnaní se postaral v sedmdesáté páté minutě po zaváhání hostující obrany opět Tomáš Kliment, který ve skrumáži prostřelil všechno, co měl před sebou. Stav 3:3 vydržel dokonce zápasu, i když se hrálo nahoru dolů.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchá Loz
František Král - trenér domácích:: utkání bylo velmi vyrovnané, hosté se dostali do vedení, vyrovnání zařídil Vojtěch Král po nádherně provedeném přímém kopu přes zeď. Do přestávky hosté šli opět do vedení....Po přestávce domácí zvýšili tlak, jehož výsledkem ´bylo vyrovnání Tomášem Klimentem. Hostě šli do třetice do vedení po rohovém kopu. Ale domácí to nevzdali a zvedli obrátky na maximum. Výsledkem bylo vyrovnání na konečných 3:3.....opět Tomášem Klimentem. Remíza zdá se spravedlivá

SK Sokol Hradčovice
Ondřej Hruboš st. – hráč hostí:: Zasloužená dělba bodů. Dneska sice mohly vyhrát obě mužstva, šance na to měly, ale na druhou stranu bod je spravedlivý a nikdo si nezasloužil prohrát. Suchá Loz má kvalitní mančaft, ve slepené sestavě jsem za remízu rád, i když jsme vždycky vedli.



Sestavy


Sokol Suchá Loz
P. Mahdal [-] - Š. Král [-] , Z. Krajčovič [-] , F. Vítek [-] , O. Plessner [-] , T. Kliment [-] , M. Medůsek [-] , R. Bradáč [-] , M. Mahdal [-] , V. Bujáček [-] , V. Král [-]

SK Sokol Hradčovice
J. Šmíd [-] - P. Koníček [-] , V. Hlaváč [-] , O. Hruboš [-] , R. Mikulec [-] , V. Švěstka [-] , O. Daněk [-] , O. Hruboš [-] , P. Božarov [-] , V. Rosík [-] , F. Moštěk [-]

Místo: S. Loz. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Zámečník Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku