Rozhovor s nejlepším hráčem 10.kola Pavlem Kašpaříkem

Pavel Kašpařík, hráč TJ Vlčnova, se stal podruhé nejlepším hráče kola v podzimní části soutěže. Zároveň jako pilíř obrany a klíčová opora má co říct, třeba o tom, co se stane, když vyhrají podzimní část soutěže.

 

Facebook - fotbalunas.cz Zlínský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, Pavle, stal jste se podruhé Hráčem kola, co na ocenění říkáte?
Jsem překvapený, ale jsem rád, že se ocenění vrátilo zase do Vlčnova :)
Popište nám poslední Váš výkon, dle článku byla Vaše práce velmi důležitá, hlavně v druhém poločase, je tomu tak?
Podle mého názoru se v druhém poločase zvedla hra celého týmu. Nemyslím si, že můj výkon jako jednotlivce by natolik ovlivnil hru, musím pochválit celý tým.
Sledujete naše stránky? Jak je vidíte?
Sleduju je pravidelně a vždy se těším na reporty ze zápasů :)
Je všeobecně známo, že Váš starší brácha je hrajícím trenérem. Jaký máte spolu vztah? Probíráte fotbal i na společných rodinných sezení? Hádáte se? Prozraďte nám něco z Vašeho soukromí? :)
V první řadě musím podotknout, že i když můj bratr je trenér, tak já teda žádnou protekci nemám :) Vycházíme spolu velmi dobře, fotbal probíráme, někdy se shodneme, někdy ne, ale já se držím hesla, že mamka a trenér mají vždycky pravdu, takže se moc nehádáme, stejně by to nemělo cenu :)
Teď Vás čeká poslední kolo soutěže, utkání s velmi silnými Drslavicemi. S jakou taktikou na ně vyrukujete? Zároveň Hradčovice hrají se Suchou Lozí, jak to tam vidíte? Bude nějaká oslava, když skončíte první v tabulce? Je slíbené od trenéra něco? :)
Taktika je jasná – dát o jeden gól více než soupeř. Doufám, že si s Drslavicemi poradíme a upevníme si první pozici. Nejvíc by se nám hodila výhra Suché Loze, ale zápas bude velmi vyrovnaný a těžko říct, který tým urve body pro sebe. Oslava bude tak i tak velká, toho se nebojím :) Zatím o ničem nebyla řeč, ale snad se trenér vytáhne a s něčím přijde :)
Děkuji za rozhovor a přeji, ať Vám o víkendu vše vyjde dle Vašeho přání.
Já taky děkuji a doufám, že Vaše stránky budou fungovat i na jaro.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku