2:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice překvapila na půdě Korytné


Branky


9. M. Husták , 73. L. Janča - 51. J. Horňák , 75. D. Popelka , 88. J. Horňák (p.)
0

Hostující celek prožívající herní krizi jel v posledním kole do nevyzpytatelné Korytné získat minimálně bodík, aby se jim přes zimu líp dýchalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli domácí

Domácí vletěli na hostující celek z Bystřice, přimáčkli je na jejich polovinu. Z velikého tlaku vznikla první branka utkání. V deváté minutě se trefil Marek Husták 1:0. Po vstřelené brance se začala hra mírně vyrovnávat. Domácí už tak nehýřili aktivitou, což byla voda na mlýn pro hosty, který začali taky vystrkovat růžky. Během prvního poločasu si oba dva týmy dokázali vytvořit mnoho slibných brankových příležitostí, které volali po brance, ale bohužel bylo vidět, proč oba dva celky jsou tam, kde jsou. Zároveň je nutné podotknou, že spousta těchto šancí vznikala po trestuhodných chybách obránce (přihrávka soupeři na nohu atd.). Nic výrazného se tedy už nestalo a tak šli domácí do kabin s vítězstvím 1:0.

Neskutečný obrat hostí

I ve druhém poločase pokračoval bojovný výkon obou dvou celků. Hostům se podařilo vcelku rychle vyrovnat, to se v padesáté první minutě trefil po závaru v brankovišti Jaroslav Horňák 1:1. Následně se hra držela mezi vápny a nic kloudného se nedělo. Čekalo se až na do poslední čtvrt hodiny, kde se začali dít věci. Nejprve v sedmdesáté třetí minutě domácí celek vstřel druhou branku, která padla po pěkné střele ze střední vzdálenosti, autorem se stal Libor Janča 2:1. To však Bystřické fotbalisty nerozhodilo, ihned za dvě minuty po skrumáži v trestném území vyrovnali stav utkání na 2:2. Střelcem branky se stal David Popelka. Od této chvíle se oba celky snažily zvrátit vítězství na svou stranu, což se v závěru podařilo z pokutového kopu hostům. Na nařízenou penaltu v osmdesáté osmé minutě si nejvíce věřil Jaroslav Horňák, který ji bezpečně proměnil a tak hosté mohli konečně slavit tři body 2:3.  



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bystřice pod Lopeníkem
Mgr. Vladimír Mačát – trenér hostí:: Opravdu bojovný a napínavý zápas až do samotného závěru. Chvílemi se hrál opravdu pohledný fotbal. Celkový dojem však kazil poměrně velký počet chyb v rozehrávce u obou celků. Bystřičtí tentokrát vydrželi bojovat až do konce a konečně zvítězili.



Sestavy


TJ Korytná
J. Růžička [-] - V. Lukeš [-] , J. Janča [-] , P. Lekeš [-] - S. Supák [-] , B. Flasar [-] , L. Popelka [-] , M. Zetka [-] - M. Husták [-] - J. Matucha [-] , L. Janča [-]

TJ Sokol Bystřice pod Lopeníkem
L. Novák [-] - K. Matucha [-] , P. Zelinka [-] , M. Londýn [-] , P. Blahuš [-] , P. Dornica [-] , P. Hruška [-] , J. Horňák [-] , D. Popelka [-] , R. Machala [-] , P. Kubena [-]

ŽK: 54. B. Flasar , 88. J. Růžička - 54. K. Matucha .
Místo: Korytná. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Houdek Jan - SOUČKOVÁ Kateřina, JAHODA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku