3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí získali důležité tři body


Branky


0

 Na domácí Vlčnovskou půdu přijel soupeř ze Suché Lozi, domácí nutně potřebovali bodovat po minulé prohrané bitvě o první místo. Naopak hosté chtěli pokračovat ve svých kvalitních výkonech z minulých utkání.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas překvapivě remízový

 Domácí nastoupili na svém trávníku z odhodláním ukázat, že fotbal hrát umí. Začali ve velikém tempu, které hosty překvapilo. Na první branku se čekalo do patnácté minuty, kdy se střelcem branky stal Petr Kašpařík – hrající trenér. Ten totiž jako jediný dobíhal vystřelený míč a k jeho štěstí ji hostující brankář vyrazil přímo k jeho nohám. Pro něj pak nebyl problém levou nohou míč umístit do brány 1:0. Hosté se oklepaly z náporu Vlčnova a hru vyrovnali. Jejich doménou byli dlouhé míče a osobní souboje, že kterými si sice domácí dokázali poradit, ale občas to ,,smrdělo“. Z jedné takové situace dali hosté srovnávající branku na 1:1. To po skrumáži ve vápně se nejlépe orientoval Tomáš Kliment a střelou z bezprostřední blízkosti zavěsil. Následně se hra v poklidu dohrávala do poločasu.

 

 

Druhý poločas rozhodla branka v 68 minutě

Ve druhém poločase se síly na hřišti vyrovnali. Oba dva týmy urputně bojovali o každý metr. Do šedesáté osmé minuty to bylo pořád o tom, kdo vstřelí druhou branku tak vyhraje. To se naštěstí pro domácí a k smůle pro hosty podařilo vstřelit domácím. Po rohovém kopu hosté dokázali míč dostat mimo vápno, kde, ale číhal Pavel Kašpařík, jenž tvrdou střelou trefil brankáře, který míč opět vyrazil jen k soupeři, jmenovitě Janu Knotkovi a ten pohodlně zavěsil 2:1. Následně domácí zalezli na svoji polovinu a čekali na brejky. Hosté si vytvořili optický tlak, ale nic vážnějšího si nedokázali připravit a tak konečnou podobu výsledku stanovil opět Jan Knotek, jenž po jednom z dlouhých míčů utekl obraně hostí a k tyči vstřelil svoji druhou branku utkání 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Vlčnov B
Petr Kašpařík – trenér domácích:: Po minulém zápase jsme nutně potřebovali bodovat, myslím si, že je to pro nás zasloužené vítězství a zároveň věřím, že jsme opět tam, kde jsme byli před Hradčovicema.

Sokol Suchá Loz
František Král – trenér hostí:: Vyrovnaný zápas o jedné brance. Domácí šli do vedení, my jsme do té doby spinkaly. Pak jsme se probudily. Vyyrovnaly. Druhý poločas jsme byly lepší, ale nedali jsme co jsme měli a soupeř nás po zásluze potrestal. Pak se to jen dohrálo.



Sestavy


TJ Vlčnov B
P. Zemek [-] - J. Bartošek [-] , P. Kašpařík [-] , A. Moštěk [-] (81. J. Bařina [-] ) , P. Kašpařík [-] (60. J. Fibichr [-] ) , J. Flasar [-] , K. Šabršula [-] (65. J. Knotek [-] ) , T. Koníček [-] , J. Tomala [-] , R. Kužela [-] , L. Křapa [-] (46. P. Mikulinec [-] )

Sokol Suchá Loz
P. Mahdal [-] - O. Plessner [-] , M. Medůsek [-] , F. Vítek [-] (46. R. Bradáč [-] ) , M. Mahdal [-] (70. O. Rezek [-] ) , V. Král [-] , Š. Král [-] , Z. Krajčovič [-] , R. Kotil [-] , T. Kliment [-] , V. Bujáček [-]

ŽK: 90. J. Bartošek - 90. T. Kliment .
Místo: Vlčnov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zámečník Josef - MAHDAL Jiří (N), KONÍČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku