3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradčovice nečekaně prohráli


Branky


0

Na ošemetnou půdu Rudic přijel vedoucí tým z Hradčovic. Rudice získali v posledních kolech super formu, kterou chtěli potvrdit i proti silným Hradčovicím naopak hosté přijeli pro jisté tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas překvapivě pro domácí

 Pro první poločas bylo velmi důležité, kdo vyhraje stranu z větrem, jelikož to byl veliký spojenec pro hráče. Vyhráli ho domácí což se ukázalo jako prozíravé. Domácí začali velmi aktivně a tím zaskočili hosty, hra domácích nebyla tolik o kráse, ale o efektivitě. Hodně nakopávali míče za obranu hostí, a ty nevěděli, jak se s tím vypořádat. Ve dvacáté páté minutě se proto domácí po zásluze ujali vedení 1:0. To se trefil Patrik Lukáš, jenž utekl hostujícímu obránci, obešel brankáře a vstřelil pěknou branku. Po vstřelené brance se hra vyrovnala. Hosté přidali, ale krom pár nebezpečných standartních situacích, které dobře domácí brankář chytl, nic neměli a tak se šlo do kabin veseleji domácím.

 

Domácí ukázali svoji sílu

 Druhý poločas se hosté snažili o vyrovnaní, ale na malém hřišti se nedostali ke kombinaci a svojí hře a domácí nadále hrozili díky rychlým brejkům. Hosté si vytvořili dvě veliké šance, ale domácí brankář měl svůj den a vychytal je. Když se blížil konec zápasu, tak hosté byli nuceni ještě víc otevřít svoji obranu, což se jim vymstilo. V sedmdesáté druhé minutě je právě po jednom z takových protiútoku potrestali. Martin Helebrand dostal míč za obranu a neměl problém vstřelit branku proti vyběhnutému hostujícímu brankáři 2:0. Po rozehrávce dokázali domácí rychle získat míč, projít středem hřiště a vstřelit klíčový třetí gól. Střelcem třetí branky se stal Marek Jurásek 3:0. Hosté si pak nevytvořili ani žádný závěrečný tlak o vyrovnaní, protože hra byla neustále přerušovaná a bylo hodně faulů. Za zmínku stojí jen Švestkova rána z vápna, kterou Daněk ovšem chytil. Domácí zaslouženě vyhráli.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rudice
Lumír Petrka – trenér domácích:: Utkání jsme zvládli po taktické strány na jedničku. Škoda, že jsme nedokázali vyhrát remízové utkání s tými ze spodu tabulky. Teď bychom atakovali špicu soutěže. Uvidíme co bude na jaro.

SK Sokol Hradčovice
Ondřej Hruboš starší – hráč hostí:: Gratuluju domacím. Dneska vyhráli naprosto zaslouženě, byli lepší ve všem. My bysme si nezasloužili ani bod za ten výkon co jsme předvedli. Ani kdyby jsme hráli do večera tak bysme dneska asi branku nedali. Zápas blbec.



Sestavy


TJ Sokol Rudice
S. Daněk [-] - M. Helebrand [-] , J. Sviták [-] , P. Gavenda [-] , M. Durďa [-] , R. Chupík [-] , A. Jadrníček [-] (81. B. Machala [-] ) , M. Hauerland [-] , P. Lukáš [-] (53. M. Jurásek [-] ) , M. Plášek [-] , V. Plášek [-]

SK Sokol Hradčovice
J. Šmíd [-] - P. Koníček [-] , V. Hlaváč [-] , O. Hruboš [-] , R. Mikulec [-] , D. Blažek [-] (60. R. Hruboš [-] ) , O. Daněk [-] (46. M. Kroča [-] ) , O. Hruboš [-] , P. Božarov [-] , V. Rosík [-] , F. Moštěk [-] (52. V. Švěstka [-] )

ŽK: 42. M. Plášek , 60. M. Jurásek - 32. O. Daněk , 76. O. Hruboš .
Místo: Rudice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Moravanský Pavel - VYORAL Vlastimil (N), MACEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku