Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí udělili hostům fotbalovou lekci


Branky


0

Domácí ukázali svoji fotbalovou kvalitu a dokázali nastřílet hostům šest branek. Hosté prožívají velmi těžké časy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl vyrovnané utkání

První poločas utkání nabídl vyrovnaný průběh. Vůbec nebylo znát, že utkání skončí vysokým rozdílem. Hosté běhali, napadli, domácí působili ze začátku velmi zakřiknutým dojmem. Hostům se vyplatila aktivita a v deváté minutě se ujali vedení Davidem Popelkou, kdy po individuálním průniku obehrál domácího stopera a chytrým lobem přehodil vyběhnutého domácího brankáře Přemysla Mahdala – 0:1. Do třicáté minuty se pak hra odehrával spíše uprostřed hřiště. Po třicáté minutě začali domácí více přehrávat hosty. Výsledkem jejich aktivity byla pěkná branka v třicáté deváté minutě. Po standartní situaci, míč přelétl na zadní tyčku a Tomáš Kliment hlavou přehodil do protipohybu hostujícího brankáře – 1:1.

Druhý poločas byl o exhibici domácích

Druhý poločas začal nápor domácích, kteří vletěli na hosty. Ty nestihl začátek poločas a vlastně po celou dobu už tahali za kratší konec. Z velkého tlaku začali padat branky až v šedesáté minutě. Nejprve František Vítek zakončil standartní situaci hlavou pod břevno – 2:1. Za dvě minuty už to bylo 3:1. To Tomáš Kliment vstřelil svoji druhou branku utkání, kdy se individuálně uvolnil na vápně a přes obránce vystřelil k tyči. Za dalších pár minut už to bylo 4:1. Šimon Král dostal fantastický míč ze strany a z první nedal hostujícímu brankáři šanci. V osmdesáté druhé minutě dovršil Tomáš Kliment svůj hattrik. Po rohovém kopu z pravé strany dokázal míč tečovat nohou na zadní tyčku.  Brankový účet završil František Vítek svojí druhou brankou v utkání a stanovil tak konečný výsledek zápasu na 6:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchá Loz
Vladimír Mačát – trenér hostí:: První poločas byl z naší strany ještě kvalitní. To, co jsme předvedli, v druhém poločase, je odrazem v jakém stavu se teď momentálně náš klub nachází. Bez komentáře. Je potřeba si po soutěži sednou a udělat z toho pozitivní závěr.

TJ Sokol Bystřice pod Lopeníkem
František Král – trenér domácích:: Jsem maximálně spokojený, první poločas jsme sice byli ospalejší, ale druhý poločas už jsme hráli, to co umíme a po zásluze vyhráli.



Sestavy


Sokol Suchá Loz
P. Mahdal [-] - Š. Král [-] , R. Bradáč [-] , P. Gazdík [-] , O. Rezek [-] (62. M. Mahdal [-] ) , M. Medůsek [-] , V. Bujáček [-] , O. Plessner [-] , F. Vítek [-] , Z. Krajčovič [-] , T. Kliment [-]

TJ Sokol Bystřice pod Lopeníkem
L. Novák [-] - P. Novotný [-] , P. Zelinka [-] , D. Popelka [-] (75. P. Kubena [-] ) , M. Polanský [-] , K. Matucha [-] , R. Machala [-] , M. Londýn [-] , L. Koktavý [-] , P. Hruška [-] , J. Horňák [-]

Místo: S. Loz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku