Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradčovice si v poklidu zastříleli a dál stíhají špičku soutěže.


Branky


0

Utkání, které mohlo zamíchat karty v soutěži, jelikož domácí v minulém kole dokázali remízovat s favoritem soutěže tak se očekávalo, že potrápí i další favorizovaný tým Hradčovice. Bohužel pro ně se tak nestalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jen dvě branky

Bystřici trápí v letošní podzimní části velká marodka a absence hráčů, kteří jsou mimo z důvodu zaměstnání. Domácí tak nastoupili opět ve velmi oslabené sestavě. V prvním poločase domácí všechny míče, které měli v držení tak nakopávaly na své útočníky. Tak jako ostatně v každém letošním zápase. Hrát po zemi se domácím nedaří, jelikož jejich kombinace vždy končí zbytečnou ztrátou míče a následným rychlím rychlým přechodem hostů do útoku. Z toho důvodu měli Hradčovice  víc míč v držení na svých kopačkách a k jejich radosti se jim i kombinace dařili. Zároveň jim dobře fungovala obrana, jelikož byli schopní všechny dlouhé míče v poklidu ohlídat. Z úvodního tlaku Hradčovice vytěžili několik rohových kopů v krátkém časovém sledu a z jednoho z nich otevřel skóre hlavou Radim Mikulec a to ve dvacáté minutě 0:1. Hradčovice dále tlačili soupeře a chtěli si pojistit vedení, jenže často zcela zbytečně překombinovali své šance a tak z ničeho nic ve třicáté čtvrté minutě vystřelil Ondřej Daněk z dálky a míč zaplaval k pravé tyči.  A tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Domácí tlak hostí nevydrželi

Začátek druhého poločasu vyšel hostům podle představ a po hezké kombinaci dával ve čtyřicáté deváté minutě  František Moštěk na 0:3. Poté hosté polevili, hra se vyrovnala a odehrávala ve středu hřiště. Nutno podoktnou, že zásluhu na tom měl i domácí celek, jenž přidal na obrátkách. Domácí v padesáté deváté minutě nakopávali balon do brejku a hostující hráč ve snaze odkopnout míč skluzem srazil balon do vlastní branky. Jako autor branky byl označen Martin Londýn a skóre bylo 1:3. Poté občas zahrozili hostující hráči, ale gólová šance nebyla žádná. Hra se několikrát přerušovala kvůli křečím domácích hráčů. Hosté hráli skoro celý zápas na balonu a byli lepší, vytvářeli si šance. Domácí stále spoléhali na dlouhé nakopávané balony, jenže tato taktika tentokrát nefungovala. Hradčovice v  poslední desetiminutovce přidali ještě tři branky. Nejprve v osmdesáté minutě Radim Mikulec z přímého kopu 1:4, v osmdesáté šesté minutě  po úniku Ondřej Hruboš st. 1:5 a v osmdesáté sedmé minutě  uzavřel skóre na konečných 1:6 po rohovém kopu hlavou Ondřej Hruboš ml.  Hradčovice zcela zaslouženě vezou z Bystřice 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bystřice pod Lopeníkem
Vladimír Mačát – trenér domácích:: Soupeř využil naši neschopnost udržet míč ve středu hřiště. Nicméně si myslím, že výsledkový rozdíl zcela neodpovídá situaci na hřišti. Samozřejmě kvalitou jsme nemohli hostům konkurovat, ale naši hráči, z nichž mnozí pravidelně nenastupují, podali bojovný výkon a řada z nich dohrávala v křečích.

SK Sokol Hradčovice
Ondřej Hruboš starší – hráč hostí:: Po minulém týdnu, kdy hosté remizovali doma s Vlčnovem 2:2, tak jsem od nich čekal víc, že nás potrápí. Jenže nepředvedli vůbec nic. Skóre odpovídá obrazu hry. Tady je alespoň vidět, že každý zápas je opravdu odlišný.



Sestavy


TJ Sokol Bystřice pod Lopeníkem
L. Novák [-] - P. Novotný [-] , P. Kučera [-] , J. Děcký [-] (75. K. Matucha [-] ) , P. Blahuš [-] , M. Polanský [-] , D. Popelka [-] , R. Machala [-] , M. Londýn [-] , P. Hruška [-] , J. Baný [-]

SK Sokol Hradčovice
J. Šmíd [-] - M. Kroča [-] , P. Koníček [-] , F. Moštěk [-] (76. V. Švěstka [-] ) , O. Hruboš [-] , R. Mikulec [-] , D. Blažek [-] , O. Daněk [-] (46. R. Hruboš [-] ) , O. Hruboš [-] , P. Božarov [-] , V. Rosík [-]

Místo: Bystřice pod Lopeníkem. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Přerovský Josef - NOVÁK Petr (N), MACEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku