Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání dvou rozdílných poločasu skončilo dělbou bodů


Branky


0

V sedmém kole se setkali dva týmy na opačných koncích tabulky. Hosté přijeli do Bystřice v roli jasného favorita. Utkání, ale dopadlo jinak, než si představovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dominovali dlouhými míči

První poločas byl v režii domácího týmu, který svými dlouhými míči a obrovskou agresivitou přinutil hosty se stáhnout na vlastní polovinu. Domácí si tvořili jednu šanci za druhou, ale nedokázali je proměnit. Až po patnácti minutách, po jednom z dlouhých pasů na domácí útočníka, se vstřelila branka. Autorem branky byl Ladislav Koktavý – 1:0. Hra nadále pokračovala ve stejných kolejích. Hosté se přizpůsobili hře domácích. Tak že pro fanouška technického fotbalu moc pohledné utkání to nebylo. Hosté dokázali vyrovnat z ojedinělé šance v pětatřicáté minutě, kdy útočník Pavel Kubal vystřelil z vápna pěknou střelu, kterou domácí brankář vyrazil a Kryštof Šabršula dorazil – 1:1.

Rozhodčí ovlivnil druhý poločas

Po změně stran se utkání změnilo. Hosté dali míč na zem a začali domácí přehrávat. Bohužel proti fotbalu byl laik rozhodčí, jenž utkání svými rozhodnutýma spíše kazil, než jim pomáhal. Důsledkem svého jednání pak byla červená karta hostujícího hráče Petra Kašpaříka, který neudržel své nervy na uzdě a řekl rozhodčímu, co si o něm myslí.  Bohužel pro fotbal se nic nedělo, krom hádek. Fotbal se začal hrát až v posledních deseti minutách, kdy nejprve hosté se ujali vedení. Po velikém závaru ve vápně se dokázal nejlépe orientovat Tomáš Koníček, který bravůrně přihrál skrz celé vápno volnému Kryštofu Šabršulovi a ten ve skluzu vstřelil svůj druhý gól utkání – 1:2. Za osm minut bylo srovnáno, domácí ve snaze zastavit tlak hostí odkopli míč z dobrých šedesáti metrů a k údivu všech míč skončil za zády hostujícího brankáře. Střelcem branky byl Karel Matucha – 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bystřice pod Lopeníkem
Vladimír Macát – trenér domácích: Zasloužená remíza, i když hráli dva týmy z jiného postavení v tabulce tak jsme ukázali, že fotbal hrát umíme.

TJ Vlčnov B
Petr Kašpařík – trenér hostů: Utkání pro mě má hořkou příchuť nejen díky obdržené kartě, ale hlavně tomu co předvedl rozhodčí. Jinak souhlasím s domácím trenérem. Zasloužená remíza.



Sestavy


TJ Sokol Bystřice pod Lopeníkem
L. Novák [-] - P. Kubena [-] , K. Matucha [-] , P. Zelinka [-] , P. Kučera [-] , J. Baný [-] , D. Popelka [-] , P. Dornica [-] , P. Hruška [-] , L. Koktavý [-] , M. Londýn [-]

TJ Vlčnov B
M. Křapa [-] - J. Knotek [-] , K. Šabršula [-] (60. P. Kašpařík [-] ) , A. Moštěk [-] (70. O. Podškubka [-] ) , P. Kubal [-] (91. S. Bařina [-] ) , T. Koníček [-] , J. Tomala [-] , J. Bartošek [-] , P. Kašpařík [-] , P. Zemek [-] , J. Flasar [-]

ŽK: 20. P. Kašpařík . ČK: 75. P. Kašpařík .
Hráči zápasu: L. Koktavý , J. Baný - T. Koníček , K. Šabršula .
Místo: Bystřice pod Lopeníkem.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku