Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Korytná zvládla těžké utkání a po dlouhé době získala tři body


Branky


0

Korytná potřebovala nutně bodovat a k tomu jim přijel hratelný soupeř ze Suché Lozi. Utkání bez hlavního rozhodčího bylo zajímavé až dokonce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl tři branky

První poločas tomu tak nenasvědčoval, že bude zajímavý až do konce, jelikož hosté hráli od začátku utkání druhé housle. Domácí byli u všeho první a tím pádem hosty tlačili na jejich obranou polovinu. První branka padla v devatenácté minutě Janem Matuchou, jenž byl nejdůraznější po rohové kopu a zavěsil hlavou do sítě – 1:0. Následujících dvacet minut se nic výrazného na hřišti nedělo, hra uprostřed hřiště. Posledních pět minut, ale bylo velmi dramatických. Nejprve ve čtyřicáté třetí minutě dali druhou branku domácí a to po veliké chybě hostující zálohy, která ztratila lehkomyslně míč uprostřed hřiště. Domácí toho využili a šli do brejku, který nejprve dokázal odvrátit obětavý obránce, bohužel jen k nohám domácích ti opět vystřelili na branku, druhý pokus opět odvrátili tentokrát hostující brankář, ale třetí pokus už skončil za zády hostujícího brankáře, úspěšným střelcem se stal Bronislav Flasar – 2:1. Hosté nesklopili hlavu a ihned za dvě minuty, brankou do kabin, snížili stav na – 2:1, po krásné kombinaci dvou hostujících útočníku zakončoval podél brankáře k tyči Zdeněk Krajčovič.

Brejk rozhodl o všem

Druhý poločas byl o aktivitě hostujícího celku, jenž tlačil, co mu síly stačili, ale bohužel nedokázali vstřelit vyrovnávající branku. A tak domácí v závěru utkání, kdy už hosté hráli vabank, vstřelili třetí branku zápasu a to Markem Hustákem – 3:1.



Ohlasy k zápasu



Sokol Suchá Loz
Zdeněk Krajčovič – trenér hostí: První poločas byl z naší strany hrozný. Druhý přišlo veliké zlepšení, ale bohužel nestačilo na dobrou obranu domácích. Možná utkání ovlivnilo i to, že jsem musel pískat.



Sestavy


TJ Korytná
J. Růžička [-] - M. Čaňo [-] , P. Lekeš [-] , J. Janča [-] , J. Matucha [-] - S. Supák [-] (77. L. Popelka [-] ) , B. Flasar [-] , D. Kejkrt [-] - M. Husták [-] - V. Lukeš [-] (72. V. Klon [-] ) , V. Flasar [-]

Sokol Suchá Loz
P. Mahdal [-] - K. Smetana [-] (46. P. Gazdík [-] ) , M. Medůsek [-] , M. Mahdal [-] (65. O. Rezek [-] ) , V. Bujáček [-] , O. Plessner [-] , F. Vítek [-] , Z. Krajčovič [-] , R. Kotil [-] , T. Kliment [-] , V. Král [-]

Hráči zápasu: J. Matucha - Z. Krajčovič , K. Smetana .
Místo: Korytná. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku