Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

6.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký zápas – bašta pro diváka


Branky


0

Utkání dvou rozdílných poločasu přineslo šesté kolo. První poločas v režii domácích. Druhý poločas v řežii hostí. Remíza spravedlivá?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli fantastický start do zápasu

Domácí vletěli na svého soupeře a již ve druhé minutě vedli - 1:0, kdy po faulu na pronikajícího domácího Tomáše Klimenta kopali penaltu, kterou bezpečně proměnil Zdeněk Krajčovič. Za čtyři minuty to už bylo - 2:0, kdy z hranice vápna František Vítek prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Do dvacáté minuty byla hra v režii domácích, a vůbec nebylo poznat, že hosté mají ve své sestavě hráče z áčka. Od dvacáté minuty se hra vyrovnala a začala úřadovat kvalita hostující zálohy, která do poločasu dokázala snížit na - 2:1 zásluhou Martina Orlovského a to střelou z vápna ve dvaadvacáté minutě. Pak sice víc drželi míč hosté, ale nic kloudného už na domácí nevymysleli.A tak se do kabin odcházelo za příznivějšího stavu pro domácí.

 

Druhý poločas byl reklamou na fotbal

Celý druhý poločas se hrál bez obran. Útok střídal útok. Díky šikovnosti brankářů utkání neskončilo hokejovým výsledkem. Domácí navýšili skóre utkání v šedesáté šesté minutě po trestném kopu, který hostující brankář Josef Huňka vyrazil a František Vítek míč dorazil za jeho záda - 3:1. Od tohoto okamžiku domácí vsadili na rychlé kontry a hosté museli přidat na vyšší obrátky, aby nepříznivý stav dokázali srovnat či otočit. Zatlačili domácí na svoji polovinu a byli dlouhé minuty, kdy jim nepujčili míč. Změna skóre přišla v rozmezí osmi minut. Kdy se dvakrát trefil Martin Orlovský jenž završil svůj hattrick - 3:3.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchá Loz
František Král - trenér Suché Lozi: Jsem spokojený výkonem, jediné, co bych vytknul, je neproměňování šancí. Až je začneme proměňovat, tak se dostaneme v tabulce vysoko. Jsem rád, že se nám stabilizovala sestava.

TJ Drslavice B
Přemysl Přecechtěl – trenér Drslavic: V zápase jsem měl mužstvo posílené o několik hráčů A týmu. Projevilo se to ale až po půl hodině, kdy už jsme prohrávali 2:0. Od té doby jsme domácí skoro k ničemu nepustili. V závěru jsme měli až drtivý tlak, ale stačilo to jen na vyrovnání.



Sestavy


Sokol Suchá Loz
P. Mahdal [-] - M. Medůsek [-] , R. Bradáč [-] , M. Mahdal [-] (83. O. Rezek [-] ) , V. Bujáček [-] , O. Plessner [-] , F. Vítek [-] , Z. Krajčovič [-] , R. Kotil [-] , T. Kliment [-] , V. Král [-]

TJ Drslavice B
J. Huňka [-] - T. Kňazeje [-] , D. Mikulinec [-] , P. Ševčík [-] (46. R. Věrný [-] ) , L. Pijáček [-] , M. Orlovský [-] , P. Vacula [-] , P. Duda [-] , R. Máčala [-] , P. Bureš [-] (82. P. Přecechtěl [-] ) , J. Sehnal [-] (65. P. Vacula [-] )

Místo: S. Loz. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Přerovský Josef - BRADÁČ Josef (N), BARČIK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku