0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání skončilo nudou remízou 0:0


Branky


0

Utkání dvou týmu, které jsou bodově na tom velice mizerně, skončilo remízou, i když během zápasu mohly oba dva týmy strhnout body na svoji stranu. Ale nemohoucnost útočníků a i smůla znamenala, že utkání neskončilo jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích bez branky

Utkání začalo nepříjemností, kdy nedorazil nominovaný rozhodčí. Tak musel pískat rozhodčí z lidu, i tak si všichni pochvalovali, že pískal líp než kdejaký delegovaný. Utkání začalo náporem domácího celku. Po celý první poločas byli jasně lepší než hosté, ale ani z těch nejvyloženějších šancí branku nedali. Michal Durďa trefil tyčku a břevno, Marek Jurásek jel dokonce dvakrát sám na brankáře, ale nic. Hosté po celý první poločas spíše vyčkávali na domácí co předvedou, jejich brejky končili před hranicí vápna. A tak se šlo do kabin za nerozhodného výsledku 0:0.

Branka visela ve vzduchu

Druhý poločas se již hra vyrovnala. Hosté udělali několik změn v rozestavění hráčů a zároveň hostující trenér je nabudil k lepšímu výkonu. Což vedlo k tomu, že hosté začali více útočit. Bohužel pro ně, domácí obrana byla schopná jejich útoky zastavovat již před vápnem. Z toho důvodu se první část druhého poločasu odehrávala spíše uprostřed hřiště, ale jak se blížil konec zápasu, utkání nabíralo na grádech. Oba dva zapomínali na defenzivu a chtěli strhnout vítěství na svoji stranu. Bohužel pro ně fotbalová štěstněna nebyla ani jedné ze strany, oba dva týmy se předháněly v zahazování šancí, a když hostující útočník Pavel Hruška netrefil prázdnou branku, bylo rozhodnuté, že utkání skončí remízou 0:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rudice
Lumír Petrka – trenér Rudic: Jsem nespokojený s bodem, jelikož jsme měli vyhrát, ale kluci podali maximální výkon, bohužel to nestačilo na vítězství.

TJ Sokol Bystřice pod Lopeníkem
Vladimír Macát - trenér Bystřice: Nebyl to pohledný zápas pro diváka ani pro mě. Bylo vidět, jak oba dva týmy moc chtějí, bohužel nervozita se projevovala ve všem. Ve finále jsme spokojený s bodem. Nic víc a nic méně.



Sestavy


TJ Sokol Rudice
S. Daněk [-] - M. Králík [-] , B. Machala [-] , P. Gavenda [-] , M. Durďa [-] , P. Lukáš [-] , A. Jadrníček [-] , V. Plášek [-] , M. Hauerland [-] , M. Jurásek [-] , M. Plášek [-]

TJ Sokol Bystřice pod Lopeníkem
L. Novák [-] - K. Matucha [-] , P. Hruška [-] , J. Horňák [-] , P. Dornica [-] , J. Děcký [-] , J. Beníček [-] , P. Zelinka [-] , P. Kubena [-] , M. Londýn [-] , R. Machala [-]

Hráči zápasu: S. Daněk - L. Novák , K. Matucha .
Místo: Rudice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Součková Kateřina - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku