1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

5.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchá Loz potvrdila svou roli a těsně vyhrála


Branky


0

Do Suché Lozi zavítal tým Rudic, který v dosavadním průběhu soutěže nedokázal ani v jednom z utkání naplno bodovat. Bylo viděné napínavé utkání, které přineslo těsné vítězství domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková remíza. Vyrovnaná partie

Úvod utkání patřil aktivním hostům, kteří vletěli na svého soupeře a již v první minutě si vytvořili tutovou šanci Markem Juráskem, který ji, ale neproměnil. Do patnácté minuty existovalo na hřišti jenom jedno mužstvo, bohužel pro hosty bez gólového efektu. Šancí si hosté vytvořili spoustu, ale jejich realizace byla neúspěšná. Občas k tomu dopomohl i terén občas taky nešikvnost hostujících útočníku. Po dvaceti minutách se hra vyrovnala. Domácí se schopili. Vyrovnali se hostům v osobních soubojích a pak spíše uprostřed hřiště bez výraznějších šancí. Do konce utkání se nic výraznějšího nestalo a tak prvním poločase skončil bezbrankovou remízou - 0:0.

Standardní situace rozhodla utkání

Druhý poločas byl o něčem jiném. Domácí se vyrovnali hostům a začali mít taky šance. V padesáté minutě se dokonce vedení, kdy po standardním kopu z půlky hřiště, dolétl míč do vápna, který František Vítek prodlužoval hlavou za brankářova záda - 1:0. Hosté to nevzdali, znovu aktivovali svoji hru z prvního poločasu a zatlačili svého soupeře na polovinu. Ze svého tlaku si dokázali vytvořit brankové příležitosti, které, ale bravůrně vychytával domácí brankář. Když už se hosté připravovali na finální tlak tak byli zastavení vyloučením svého nejlepšího hráče Martin Helebrand, jenž v sedmdesáté minutě dostal od rozhodčího červenou kartu na nevhodnou komunikaci směrem k němu. Poté se již utkání dohrávalo jen z povinnosti a domácí tak uhájili tři důležité body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchá Loz
František Král - trenér Suché Lozi: Soupeř nás v úvodu utkání zaskočil, čekali jsme horší tým, než přijel. Pro nás dobře, že své šance neproměnil. První poločas byl z naší strany velmi slabý. V druhém už jsme byli aktivnější a dokázali jsme ze své aktivit i vstřelit branku. Hosté nám vítězství pak usnadnili svým nevhodných chováním na hřišti a neustálou komunikací směrem k rozhodčímu, která vedla k vyloučení jejich hráče.

TJ Sokol Rudice
Lubomír Petrka - trenér Rudic: První poločas jasně pro nás, škoda, že jsme neproměnili šance, které jsme měli. Druhý poločas, pro mne, velmi smutný. To co předváděl rozhodčí, jsem nezažil za posledních 40 let. Nepustil nás k ničemu.



Sestavy


Sokol Suchá Loz
P. Mahdal [-] - Š. Král [-] , F. Vítek [-] , K. Smetana [-] (35. R. Bradáč [-] ) , Z. Krajčovič [-] , M. Medůsek [-] , T. Kliment [-] , R. Kotil [-] , O. Rezek [-] (70. M. Mahdal [-] ) , V. Král [-] , V. Bujáček [-]

TJ Sokol Rudice
S. Daněk [-] - A. Jadrníček [-] (87. V. Hartman [-] ) , M. Hauerland [-] , M. Jurásek [-] (84. B. Machala [-] ) , M. Plášek [-] , J. Sviták [-] , M. Helebrand [-] , M. Durďa [-] , P. Priessnitz [-] (66. R. Chupík [-] ) , P. Lukáš [-] , V. Plášek [-]

ŽK: 70. V. Král - 34. A. Jadrníček , 36. J. Sviták , 58. M. Plášek , 64. M. Helebrand . ČK: 75. M. Helebrand .
Hráči zápasu: P. Mahdal , Š. Král - M. Helebrand .
Místo: S. Loz. Rozhodčí: Zámečník Josef - BRADÁČ Josef (N), MAHDAL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku