2:1
(1:0)
83. M. Capil
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tygři porazili favorita z Poličné


Branky


44. M. Smolek , 61. M. Smolek - 83. M. Capil
0

Poličná se v posledních týdnech může pyšnit skvělou formou, v uplynulých třech kolech totiž třikrát zvítězila a posunula se na druhou příčku tabulky Okresního přeboru. Lužné se tolik nedaří, přesto dokázala naplno bodovat v Janové. Tygři, jak se Lužné díky jejich logu přezdívá, svého soupeře překvapili kvalitní hrou a nakonec zvítězili 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolek poslal domácí do vedení gólem do šatny

Lužná měla od samého úvodu herní převahu. Domácí nastoupili do utkání s favoritem bez respektu, předváděli doslova tygří výkon. Poličné se na těžkém terénu nedařilo hrát kombinačně, hosté hráli příliš složitě a to pasovalo domácímu celku, který dokázal rychle kombinovat a hrát jednoduše. Lužná si vypracovala mnoho šancí, ale hosty držel skvělý gólman Včelný. Osmdesát diváků se nakonec dočkalo první branky těsně před koncem prvního dějství, po velkém tlaku se z velkého vápna odhodlal ke střele Miroslav Smolek, který nekompromisně překonal hostujícího brankáře – 1:0.

Marek Capil pouze snížil

V druhém poločase Poličná převzala otěže, ale s bojujícím domácím mužstvem to měla opravdu těžké. V 61. minutě Tygři přidali druhý gól, prudkou střelou k tyči se podruhé v utkání prosadil Miroslav Smolek – 2:0. Hosté se snažili, ale hráli příliš složitě. Přesto se Poličná nakonec dočkala korigující branky, Marek Capil vyvezl míč a plavající střelou z dvaceti metrů překonal bezmocného gólmana Baroše – 2:1. Více branek nepadlo, a tak se Lužná může radovat z cenných tří bodů za výhru 2:1. 



Ohlasy k zápasu


Lužná
David Mišun: "Lužná byla lepší, měla herní převah, po dlouhém čase podala tygří výkon. Podle mě to byl jeden z nejlepších výkonů podzimní části. Kluci bojovali, hráli na dno svých sil, hosté byli často pod tlakem, v závěru pouze korigovali na 2:1."

TJ Poličná
Marek Vala - trenér: "Chtěli jsme hrát kombinačně, ale na těžkém terénu nám to nešlo. Hráli jsme příliš složitě, chtěli jsme zbytečně tahat balon, to domácí hráli úplně jednoduše, na dva doteky. Domácí stříleli, to my jsme zakončovat nezvládali. Zachránil nás brankář Včelný, který chytil tak pět gólovek."



Sestavy


Lužná
J. Baroš [-] (46. P. Baroš [-] ) - P. Matyáš [-] , Z. Sívek [-] , J. Baroš [-] - M. Smolek [-] , R. Beňo [-] (69. R. Filgas [-] ) , M. Filgas [-] (72. R. Kulíšek [-] ) , J. Maršálek [-] , K. Sívek [-] - J. Filgas [-] (65. K. Lambert [-] ) , P. Matyáš [-]

TJ Poličná
R. Včelný [-] - R. Kapusta [-] , M. Capil [-] , J. Orság [-] , J. Bártek [-] - A. Babala [-] , T. Marek [-] , P. Bártek [-] , D. Drda [-] (83. Š. Šedý [-] ) - M. Šedý [-] (64. D. Žarlok [-] ) , P. Libosvár [-] (78. P. Hruška [-] )

ŽK: 62. M. Filgas , 89. P. Matyáš - 46. M. Capil , 90. R. Kapusta .
Hráči zápasu: M. Smolek .
Místo: Lužná. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Holáň Drahomír - Hromada, Tvrdý.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.