Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašská Bystřice zejména díky neubráněným rohům nestačila na Byninu


0

Bynina v rámci 9. kola hostila na svém trávníku Valašskou Bystřici. Domácím se na svém malém hřišti v této sezoně daří, zatím doma ztratili pouze bod v souboji s béčkem Karlovic. Valašská Bystřice se v minulém kole radovala z výhry nad Poličnou a do Byniny odjela v dobré náladě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedení neudrželi

Bynina byla v prvním poločase lepším mužstvem, ale byli to naopak hosté, kteří se dostali brzy po úvodním hvizdu do vedení. V 7. minutě došlo k nedorozumění mezi brankářem Šedým a obranou, čehož dokázal využít Jakub Vrábel, který tak poslal hosty do vedení – 0:1. Bynině se ovšem ještě do konce prvního poločasu podařilo nepříznivý vývoj otočit. Nejprve se po rohovém kopu zjevil ve vápně neobsazený Vladimír Fiurášek, který vyrovnal – 1:1. Ve 32. minutě se domácí mužstvo dostalo poprvé do vedení, když se ve skrumáži před brankou po dalším rohu prosadil Pavel Bartecký – 2:1. 

Všechny branky Byniny padly po rohovém kopu

Většina zápasu se odehrávala v duchu nakopávaných míčů, takže moc kombinací k vidění nebylo. V 62. minutě ale přišla třetí branka Bynina a opět po rohovém kopu. Obrana hostí znovu neuhlídala Vladimíra Fiuráška, jenž přidal druhou branku v tomto utkání a zvýšil na 3:1. Domácí měli nadále hru pod kontrolou. Mezi 70. a 80. minutou se dostala Valašská Bystřice do tlaku, ale až na jednu střelu a pár centrů Šedého branku neohrozila. Ke konci zápasu ještě došlo k zajímavé situaci, střídající Tomáš Drozd obdržel během minuty dvě žluté karty za nesportovní odkopnutí míče a právem byl vyloučen. Na korigování skóre však Bystřice měla už málo času, a proto utkání skončilo 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bynina
David Kelnar - manažer: "V prvním poločase jsme byli lepším celkem a nakonec jsme to ještě v první půli dokázali otočit. Deset minut před koncem nás hosté trochu zatlačili, ale nakonec jsme zápas dotáhli do vítězného konce."

TJ Sokol Valašská Bystřice
Josef Maleňák, brankář: "V Bynině je malé hřiště, a tak se zápas nesl v duchu nakopávaných balonů. Sice jsme vedli, ale domácí skóre ještě do poločasu otočili."



Sestavy


TJ Sokol Bynina
J. Šedý [-] - S. Januš [-] , Z. Bill [-] , J. Drozd [-] , S. Man [-] , P. Bartecký [-] - P. Rosenkranc [-] (75. P. Pobořil [-] ) , V. Fiurášek [-] , L. Plešek [-] - M. Holiš [-] (72. T. Drozd [-] ) , J. Kutěj [-]

TJ Sokol Valašská Bystřice
J. Maleňák [-] - J. Vrábel [-] , L. Karafiát [-] , V. Majer [-] - J. Žabenský [-] , J. Majer [-] , V. Karafiát [-] , O. Vašek [-] - D. Bolf [-] , M. Martinát [-] , J. Vrábel [-]

ŽK: 55. J. Drozd , 88. T. Drozd . ČK: 88. T. Drozd .
Hráči zápasu: V. Fiurášek .
Místo: Bynina. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kopecký Ladislav - Tichánek, Křenek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.