1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boleslavská rezerva otočila utkání ve Velvarech a odvezla si tři body


Branky


68. P. Šlegl - 76. L. Dufek , 80. M. Vojta
9

Velvary se v sedmém kole představily teprve podruhé na domácí půdě. A jelikož v prvním případě nestačily na rezeru Teplic, tak si nyní proti rezervě Mladé Boleslavi chtěly vylepšit reputaci u domácích příznivců. Dlouho to vypadalo velmi nadějně, ale nakonec se musely před béčkem ligového účastníka skolnit. Během čtyř minut dokázala Boleslav otočit skóre a došla si pro vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla, hra byla vyrovnaná

Úvodní minuty se odehrávaly bez přímého ohrožování brankářů. Velvarský Štefan zasahoval poprvé v osmé a boleslavský Mikulec v deváté minutě. Po čtvrthodince mírné velvarské převahy stříleli nepřesně boleslavští. Nejprve Darmovzal  a posléze Vaníček skóre nezměnili. Potom se dění na vodou nasáklém trávníku opticky vyrovnalo a v tomto prostředí byli blízko gólového úspěchu Velvarští. Ve 28. minutě po rohovém kopu Duongo hlavičkoval do břevna boleslavské branky. Ve 30. minutě po spolupráci s Tichým střílel Darmovzal, ale velvarského gólmana Štefana nepřekonal ani opakovaným pokusem. Ve 32. minutě po Novotného přihrávce Königovi v zakončení z malého vápna zabránil Štefan obětavým zákrokem. Ve 36. minutě na Vopatův přízemní centr před boleslavskou brankou nedosáhli dva spoluhráči. Ve 43. minutě slibná boleslavská akce skončila u pozorného Štefana. V započatém dešti skončilo první dějství bez gólů.

První udeřily Velvary, aby o vedení během čtyř minut přišly

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy s dvojím prostřídáním, což prospělo více Boleslavi, která byla ofenzivně aktivnější. Ale stále to nevedlo k ničemu jinému než vyrovnané hře. Na závěrečnou půlhodinu ustal déšť a sluneční paprsky snad probudily střelce na obou stranách. V 68. minutě po Stárkově pasu Šlegl, jenž byl na hřišti pouhých deset minut, ranou pod břevno překonal Mikulce. V pěti minutách po vedoucím gólu Velvarští odrazili dva boleslavské ataky, ale zkraje poslední čtvrthodinky dvakrát inkasovali. V 76. minutě po spolupráci s Vaníčkem rozběhnutý Dufek přízemní střelou z necelých patnácti metrů vyrovnal. Boleslavští se s dorovnáním skóre nespokojili a za tři minuty dokonali obrat ve vývoji utkání. V 79. minutě dorážkou z hranice brankoviště Vojta překonal gólmana Štefana a poslal "béčko" do vedení. Za těsného vedení Boleslavští chvíli pokračovali v tlaku na soupeřovu branku, ovšem jedinou slibnou šanci na potvrzení výhry v 84. minutě prováhal Darmovzal. S blížícím se koncem byli naopak Velvarští blíž vyrovnání, než Boleslavští k navýšení vedení. A to především proto, že dohrávali bez dvou zraněných hráčů v pouhých devíti lidech. Rozhodčí Kolátor v reakci na ošetřování boleslavských fotbalistů natáhnul základní hrací dobu o sedm minut. V páté přesčasové minutě se velvarský Vopat neprosadil z pozice, kdy byl sám před brankou, neboť brankář Mikulec předvedl úspěšný zákrok a vyrovnání zabránil.



Ohlasy k zápasu



FK Mladá Boleslav B
Asistent trenéra Adrian Vizingr pro klubový web: Na těžkém terénu se hrálo bojovné utkání s maximálním fyzickým nasazením všech hráčů. Odměnou jim je vítězství nad soupeřem, který si také dokázal vytvořit šance. Stínem utkání byla nepříjemná zranění Hradce a Zahustela, bez nichž jsme museli dohrávat s osmi hráči v poli.



Sestavy


Slovan Velvary
J. Štefan [-] - J. Rubeš [-] , N. Luong [-] (81. J. Šimkovský [-] ) , L. Drozda [-] , T. Kott [-] , J. Stárek [-] (77. J. Havránek [-] ) , T. Duong [-] (58. P. Šlegl [-] ) , L. Vopat [-] , J. Schneider [-] (46. D. Richter [-] ) , D. Šustr [-] (46. J. Chábera [-] ) , L. Březina [-]

FK Mladá Boleslav B
P. Mikulec [-] - M. Vlk [-] , M. Snížek [-] (46. J. Vostřel [-] ) , M. Coňk [-] , A. König [-] , M. Rulc [-] , A. Vaníček [-] (46. P. Hradec [-] ) , D. Darmovzal [-] , A. Tichý [-] (64. L. Dufek [-] ) , M. Novotný [-] (64. M. Leitl [-] ) , M. Vojta [-] (87. O. Zahustel [-] )

ŽK: 38. N. Luong , 82. J. Havránek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kolátor Petr - BAUM Tomáš, FLADE Jens.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích