M. Štěpánek 28.
M. Knap 44. (p.)
2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hadaščok ovládl zápas s Trutnovem, soupeře zničil hattrickem


Branky


28. M. Štěpánek , 44. M. Knap (p.) - 38. V. Hadaščok (p.) , 63. V. Hadaščok (p.) , 86. V. Hadaščok
11

Dva neporažené týmy se střetli ve 4. kole Divize C na půdě domácího Trutnova, kam přijela rezerva Liberce. Ačkoliv první půli ovládly domácí, tak se nakonec radovaly hosté. vyrovanný zápas rozhodly pokutové kopy, když dvě nařízené penalty ve prospěch Liberce proměnil Vojtěch Hadaščok, který tak pomohl hattrickem svému týmu do čela tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodčí Papežík rozjel penaltový dýchánek, nařídil tři penalty v rozmezí patnácti minut

Úvod zápasu jasně ukázal, co od zápasu můžou diváci očekávat. Vyrovnaná bitva dvou neporažených týmů musela bavit těšit všech 200 přítomných fanoušků. Ti si museli na první branku počkat do 28. minuty, kdy se prosadil Štěpánek. Jenže pak se rozjela penaltová ruleta. Nejprve rozhodčí Papežík nařídil penaltu proti domácím, kterou proměnil Hadaščok a srovnal tak skóre. Jenže ve 44. minutě nařídil další penaltu. Tentokrát proti Slovanu, kterou proměnil domácí Knap. To byla velká rána pro Liberec, protožel šel do kabin s jednogólovou ztrátou.

Zápas rozhodl Hadaščok pět minut před koncem

Druhý poločas ovšem začal tak, jak první poločas skončil. vyrovnaný souboj těchto týmu znovu rozčísl rozhodčí Papežík, když nařídil pokutový kop pro Slovan a Hadaščok v 63. minutě srovnal skóre. Dlouho to následně vypadalo, že si oba týmy udrží svou neporazitelnost. To ovšem byl omyl, protože v úvodu sezóny se Liberec může spolehnout na Vojtěcha Hadaščoka. I tentokrát prokázal svoje kvality a v 86. minutě zasadil trutnovu poslední ránu, poslal Liberec do vedení a zařídil tak svému týmu vítězství. Trutnov totiž už nenašel nebo spíše nebyl schopen najít odpověď. Liberec si tak drží skvělou sérii čtyř výher ze čtyř utkání a Trutnovu připravil první prohru v sezóně. 



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Liberec B
Trenér Josef Petřík pro klubový web: Zápasy se v poslední době odehrávají podle podobného scénáře. V úvodu přichází náš úvodní tlak, 20-25 minut předvádíme celkem solidní hru, vytvoříme si dvě až tři gólové příležitosti, není nám uznána branka a soupeř z ojedinělého brejku jde střelou na zadní tyč do vedení. Přichází lehký útlum, pět minutek se hledáme, dostaneme se zpět do hry penaltou na 1:1 a rovněž z penalty dostaneme gól do šatny na 1:2. Ještě ve 45. minutě jsme dali další branku, která nebyla uznána pro ofsajd. Nebylo jednoduché prohrávat o gól, ovšem druhý poločas byl v naší režii. Zaslouženě jsme otočili skóre. Z penalty jsme vyrovnali na 2:2, ze standardní situace pak skórovali na 3:2. Domácí neudrželi nervy, hráli dost agresivně a dostali červenou kartu. Hráč ji obdržel zaslouženě, mohlo jich být i víc. Zasloužené vítězství, ale opět jen o gól, takže jsou to nervy.



Sestavy


MFK Trutnov
M. Hofírek [-] - J. Turner [-] , J. Zezula [-] , M. Macek [-] , P. Zieris [-] , P. Brejcha [-] (76. J. Balcar [-] ) , J. Slavík [-] , M. Rajnoch [-] (62. M. Trávníček [-] ) , M. Knap [-] , M. Štěpánek [-] , Š. Čechovič [-]

FC Slovan Liberec B
L. Pešl [-] - R. Černický [-] , J. Daněk [-] (65. O. Valenta [-] ) , D. Horňáček [-] (82. A. Diamé [-] ) , M. Kytka [-] (65. T. Šolc [-] ) , T. Polyák [-] , V. Hadaščok [-] (90. J. Kranthove [-] ) , M. Fukala [-] , J. Winkler [-] , P. Lupoměský [-] , A. Yuzvak [-]

ŽK: 37. M. Hofírek , 37. P. Zieris , 56. P. Brejcha , 81. M. Trávníček , 84. M. Knap - 40. J. Daněk , 56. R. Černický , 73. J. Winkler . ČK: 88. M. Štěpánek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PAPEŽÍK Jakub - DRÁBEK Drahoslav, ZITA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů