3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

ČFL má svého střelce, David Černý dal druhý hattrick a posunul Ústí do čela tabulky


Branky


22. D. Černý , 51. D. Černý , 76. D. Černý (p.)
9
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl jednu branku a zápas byl stále otevřený

Arma vstoupila do zápasu aktivně. Ve třetí minutě se k zakončení prosmýkl Jaroslav Benda, jeho pokus vytáhl brankář Diviš na rohový kop. Ve 13. minutě se k zakončení dostal hostující Vrňák, jeho pokus zlikvidoval Jan Plachý. Z rychlého kontru pálil David Černý, ale branku těsně minul. Jenže jeho chvíle teprve měli přijít a ve 22. minutě už se domácí kanonýr prosadil. Po centru z levé strany se díky důrazu v pokutovém území dostal k zakončení a otevřel skóre. První poločas už více šancí nenabídl a vypadalo to, že je zápas otevřený. 

Druhá půle patřila Černému, dokonal hattrick a zařídil vítězství

V 51. minutě poslal výbornou přihrávku před branku Daniel Chodora. David Černý si naběhl a střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0. V 73. minutě oslabil Benešov jeho kapitán Vrňák, který se po druhé žluté kartě, navíc zbytečné za faul u ústeckého pokutového území, poroučel do sprch. V 76. minutě přišel faul a penalta pro Armu. Míč si postavil David Černý a zakončil druhý ligový hattrick ve dvou zápasech. Arma mohla přidat ještě další branku. V 87. minutě kopal druhou penaltu Army v zápase Jaroslav Benda. Brankář Diviš ale jeho pokus zastavil. Arma tak po vítězství 3:0 zůstává na čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Ústí nad Labem
Trenér Dušan Tesařík pro klubový web: Myslím si, že jsme si vypracovali více vyložených šancí. Připravoval jsem hráče na soupeře, věděl jsem, že nás nečeká nic lehkého, protože soupeř fotbal hrát umí. Když nepřistoupíte k utkání od první minuty na 100% a nejste důslední v dostupování, může vás ve třetí lize potrestat každý soupeř. Šli jsme do vedení, David Černý měl další další šance, ale poté měl i soupeř dva dobré šance. Kdyby nás nepodržel Jan Plachý, tak kdo ví, jak by se zápas vyvíjel. Nelíbí se mi, že se soupeř dostává do tří až čtyř 100% šancí. Máme štěstí, že jdeme vždy do vedení (kromě zápasů proti Přepeřům). Třetí liga je pro mě nová, ale vidím, že všechny týmy umí hrát fotbal. Jakmile se něco podcení, tak se dá velice rychle narazit. Je třeba pracovat. Jsme rádi, že se k nám přiklání štěstí. Dnes jsme si vytvořili dalších třeba osm šancí. Chápu, že všechno se dát nedá, ale byl bych rád kdyby někdy byla úspěšnost vyšší.

SK Benešov
Trenér Vasil Boev pro klubový web: Myslím si, že vítězství Ústí bylo zasloužené. Celý týden se připravujeme na soupeře, upozorňujeme na dva hráče, stříháme videa, děláme tréninky podle soupeře. Dnes jsme to celé zopakovali, ale stejně se nám stalo že právě ti dva hráči (David Černý a Jaroslav Benda) nám způsobili problémy. Také jsme měli šance, kdyby zápas skončil 4:3, myslím si, že by výsledek více odpovídal průběhu utkání. Šli jsme dvakrát nebo třikrát sami na brankáře. Stejnou šanci, jako Černý proměnil na 2:0 jsme měli také, ale nás hráč Konopásek trefil brankáře. Produktivita a zbytečný respekt k soupeři nás stály lepší výsledek. Co jsme chtěli dopředu jsme splnili, ale šance jsme neproměnili.



Sestavy


FK Ústí nad Labem
J. Plachý [-] - J. Benda [-] , M. Vobecký [-] , P. Kubín [-] , M. Cantin [-] (68. L. Mayerhofer [-] ) , A. Uličný [-] (42. D. Chodora [-] ) , D. Černý [-] (82. O. Černý [-] ) , J. Zaspal [-] (82. T. Zůza [-] ) , J. Jiránek [-] (82. P. Škoda [-] ) , V. Čítek [-] , B. Hudec [-]

SK Benešov
J. Diviš [-] - D. Filip [-] , M. Krunert [-] (81. O. Vosáhlo [-] ) , J. Vosáhlo [-] (81. M. Stejskal [-] ) , O. Kubiš [-] (81. P. Roháč [-] ) , Z. Vrňák [-] , M. Radimský [-] (81. D. Dušek [-] ) , M. Konopásek [-] (46. K. Nazarenko [-] ) , M. Sládek [-] , K. Kulhavý [-] , A. Jacobovici [-]

ŽK: 10. Z. Vrňák , 84. D. Filip , 86. M. Sládek . ČK: 73. Z. Vrňák .
Počet diváků: 486. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - PEKAŘ Eduard, BOHATA Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích