0:1
(0:1)
42. P. Mužík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 10:30

3.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice vezou z Českých Budějovic všechny body! O jedinou branku se postaral Mužík


Branky


42. P. Mužík (p.)
14

Sobotní dopoledne se v jihočeské metropoli neslo ve fotbalovém duchu. Na Složiště dorazil silný tým z Domažlic, za které válí i ex-plzeňský David Limberský. Hosté díky proměněné penaltě kapitána Mužíka zvítězili a po třech kolech jsou bez ztráty bodu na čele ČFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal ve vysokém tempu od obou týmů, větší gólové šance ale nepřicházely a se zbytkem si dokázali poradit gólmani. Ve 40. minutě ale přišel ve vápně Dynama zákrok od Čoudka na hostujícího hráče a rozhodčí Melichar nařídil pokutový kop. Ten s chladnou hlavou proměnil kapitán Jiskry Mužík a poslal hosty do vedení. První poločas tedy skončil za stavu 0:1 pro hosty.

 

I druhý poločas začal ve stejně vysokém tempu, jako ten první. Mírná převaha hostů ale domácí nezastrašila a ti se dál snažili vyrovnat. V 60. minutě přišla největší šance Dynama v zápase. Míč po centru propadl až na zadní tyči, kde domácího Polanského nejprve zákrokem vychytal hostující Brych a z následné dorážky znovu Polanský trefil tyč. Závěrečné minuty se nesly v českobudějovickém tlaku, ale ten už branku nepřinesl. Domažlice si tak odváží všechny tři body a letos stále nepoznaly přemožitele.

 

Autor reportáže: Václav Plachta



Sestavy


SK Dynamo České Budějovice B
M. Janáček [-] - J. Vais [-] , O. Čoudek [-] (46. V. Bartizal [-] ) , J. Brabec [-] , M. Šimoník [-] - T. Bečvář [-] - D. Hais [-] (46. M. Prášek [-] ) , D. Krch [-] , R. Polanský [-] (79. A. Pech [-] ) , L. Bastl [-] (66. T. Hák [-] ) - J. Malecha [-]

TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - S. Fedak [-] , D. Limberský [-] , M. Rychnovský [-] , J. Sojka [-] - P. Mužík [-] (82. V. Černý [-] ) , K. Pavlík [-] (88. L. Janča [-] ) , P. Došlý [-] (69. M. Mlynařík [-] ) , S. Vávra [-] (82. T. Holík [-] ) - F. Dvořák [-] , J. Zajíček [-] (69. T. Kuhajda [-] )

ŽK: 35. M. Šimoník , 41. O. Čoudek , 65. J. Malecha - 24. J. Sojka , 87. K. Pavlík , 92. D. Limberský .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: MELICHAR Vít - DOHNAL Lukáš, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích