6:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov doma rozstřílel Hoštice 6-1! Hosté dohrávali v devíti


Branky


9. J. Sova , 12. D. Makas , 48. F. Zitta , 50. J. Sova , 61. A. Bujok , 89. J. Sova - 32. P. Rejšek
28

V sobotu zamířily k zápasu do Vacova Střelské Hoštic, které se chtěly vrátit na vítěznou vlnu po dvou prohrách s Chelčicemi a Sedlicemi. Domácí Vacov zase chtěl odčinit porážku v Sousedovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A domácí začali velmi svižně a během první čtvrt hodiny nepustili Hoštice prakticky k ničemu. Během úvodního tlaku se dokázal Vacov i dvakrát prosadit. Nejprve v 9. minutě otevřel skóre Sova a ve 12. minutě zvyšoval Makas na 2-0. Hosté následně vyrovnali hru a hrál se pěkný fotbal. Ve 32. minutě dokonce hosté snížili zásluhou Rejška, ale jejich plány na vyrovnání vzaly ve 43. minutě za své. Po svém zákroku viděl totiž hostující Virostek druhou žlutou a zápas pro něj skončil.

Přesilovku dokázali domácí využít už ve 48. minutě, když se prosadil Zitta. O dvě minuty později to bylo už 4-1 pro domácí zásluhou Sovy. Vacov nepolevoval a zásoboval brankáře hostů dalšími střelami. V 61. minutě vstřelil pátou branku domácích druhý z útočného dua Bujok a poslední přesný zásah přidal v 89. minutě opět Sova, který zkompletoval hattrick. Závěr zápasu ještě poznamenal zbytečný zákrok hostujícího kapitána Kokrdy, který viděl rovnou červenou kartu. Vacov tedy zvítězil 6-1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: Bohužel se nám opět nepovedl vstup do utkání a po brankách v 9. a 12. minutě jsme prohrávali 2:0. Domácí byli nadále lepší a zápas byl plně v jejich režii. Snížení jsme se dočkali po gólu navrátilce Rejška. Ten mohl dokonce i vyrovnat, ale s jeho střelou doprostřed brány si gólman poradil. Ke konci poločasu byl po druhé žluté vyloučen Virostek. Druhý poločas začal jako ten první, dostali jsme dva slepené góly a v 50.minutě prohrávali 4:1. Domácí nás nadále mačkali jak pěkně zralý citrón a vymačkali ještě dva zásahy do naší sítě. V poslední minutě přišla druhá červená karta pro náš tým. Na popud domácího pomezního "rozhodčího" laika byl za nesportovní chování vyloučen Kokrda. Domácí tým zatím nejlepší s kterým jsme hráli.



Sestavy


SK Vacov
V. Forejtar [-] - K. Procházka [-] , J. Bubík [-] (67. V. Zábranský [-] ) - A. Jírovec [-] , F. Roučka [-] , D. Makas [-] (62. D. Vítovec [-] ) , M. Valta [-] , J. Sova [-] - A. Bujok [-] (72. T. Hozman [-] ) , F. Zitta [-] - M. Vítovec [-]

TJ Sokol Střelské Hoštice
D. Petržilka [-] - M. Kokrda [-] , O. Koudelka [-] , J. Šíp [-] (69. F. Žilák [-] ) , M. Virostek [-] - J. Kuncl [-] , K. Heřman [-] , P. Rejšek [-] (86. P. Mašík [-] ) , P. Hlava [-] , V. Dohonyi [-] - M. Červený [-] (83. P. Zídek [-] )

ŽK: 16. M. Virostek , 34. V. Dohonyi . ČK: 43. M. Virostek , 90. M. Kokrda .
Hráči zápasu: J. Sova .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mráz Marek - HÁJEK Vladislav, ŠVIHEL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jakub Houda
Tip experta: výhra domácích

Hoštice podlehnou tlaku Vacova a prohrají 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích