2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Regionální derby mezi Meteorem a Jistebnicí skončilo dělbou bodů


Branky


17
Pro oba týmy se jednalo o důležitý zápas, protože se hrálo o první místo. Do utkání vstoupili domácí výborně, když hned v úvodu vedli o dva góly, ale Jistebnice nic nezabalila a ze zápasu vytěžila cennou remízu.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meteor si vedení v první půli udržel

Utkání odstartoval gól, který přišel už ve 4. minutě. Po centru Sedláčka se totiž hezkou střelou na vzdálenější tyč prosadil Neruda. V 7. minutě to mohlo být už o dva góly, ale Fiala s Janošíkem nedokázali dostat na zadní tyči balón do brány. Zvýšení na 2:0 tak přišlo o pár minut déle, když se na levé straně dobře prokličkoval do vápna Sedláček, který našel volného Koláře, a ten se z pozice penalty nemýlil. V 18. minutě to střelou z vápna zkoušel Sedláček, jenomže rána postrádala přesnost i razanci. O pár chvil později rozjeli domácí akci po pravé straně a po centru Kollárika se ve velké šanci objevil Sedláček, který ale nedokázal trefit bránu. Ve 25. minutě se do dobrého zakončení dostal i Velek, ale našel pouze připraveného Nováka. Tábor ze své hry dál neustupoval a vzápětí si vypracoval další šanci, když Neruda našel centrem volného Širokého, kterému se však hlavou nepodařilo dobře zakončit. Za dalších pár minut předložil Neruda ve vápně míč Kollárikovi, který ale nedokázal včas vystřelit. Krátce před pauzou přišlo z ničeho nic snížení na 2:1. Špatnou rozehrávku Fialy zachytil Horčička, který se dokázal prosadit střelou k tyči. Poslední příležitost v první půli měl ještě Sedláček, ale jeho zakončení šlo nad bránu.

Jistebnici se podařilo vyrovnat

V úvodu druhé půle se k zajímavé střele dostal Kolář, kterého vychytal Novák a dorážka Lachouta netrefila bránu. V 52. minutě se k balónu dostal na pravé straně Sokolt, jehož centr směřoval k Mužovi, jenomže na jeho zakončení byl připraven Šedivý. Poté měli šanci na druhé straně opět domácí, ale Janošík se po rohovém kopu nedokázal nadvakrát prosadit. V 60. minutě měl možnost vyrovnat Stoszek, který ovšem přestřelil bránu. V 65. se po centru Švába dostal k hlavičce Sokolt, ale míč skončil na břevně. O chvíli později to zkoušel Šváb z přímého kopu rovnou na bránu a Šedivý musel jeho pokus vyrážet na roh. Jistebnici se podařilo srovnat v 74. minutě, když Stoszkovu přihrávku dostal za záda Šedivého dobře nabíhající Šváb - 2:2. V 80. minutě vyslal Kollárik Sedláčka do úniku, ale ten tváří v tvář Novákovi neuspěl. Hned poté to střelou za vápnem zkoušel Kollárik, ale Novák jeho střelu vyrazil na roh. Poslední velkou šanci zápasu měl Široký, kterému nahrál Lachout, jenomže meteorský středopolař našel pouze rukavice Nováka. Utkání tak i přes velké šance domácích skončilo nerozhodným výsledkem 2:2. Meteor se v posledním kole vydá do Českých Budějovic, kde se střetne se Čtyřmi Dvory a Jistebnice přivítá na svém hřišti Lokomotivu České Budějovice. Vojta Kollárik


Ohlasy k zápasu



1.FC Jistebnice
Pavel Kubec (předseda klubu): Zápas jsme začali špatně a už ve 14. minutě jsme prohrávali. První poločas se nám nevydařil, naštěstí náš Pavel Hořčička snížil a do kabin se šlo za stavu 2:1 pro Meteor. Ve druhém poločase jsme si vytvořili mnohem více šancí a soupeře jsme zatlačili, ale i on si vytvářel nebezpečné šance. V 74. minutě se naše dřina na hřišti vyplatila a srovnali jsme na 2:2 a tak zápas i skončil.



Sestavy


FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - V. Kollárik [-] , M. Kolář [-] (58. M. Pecka [-] ) , L. Neruda [-] (73. J. Pípal [-] ) , F. Široký [-] , P. Lachout [-] , D. Velek [-] (53. R. Svorad [-] ) , V. Sedláček [-] , F. Štrincl [-] , D. Fiala [-] , P. Janošík [-]

1.FC Jistebnice
L. Novák [-] - M. Sokolt [-] , J. Stoszek [-] , P. Horčička [-] , T. Ruber [-] , A. Buchtele [-] , V. Podzimek [-] , Z. Šváb [-] (89. D. Ruber [-] ) , M. Muž [-] (56. R. Hejlík [-] ) , V. Vacek [-] , A. Sváček [-]

ŽK: 31. M. Kolář , 45. D. Velek , 71. F. Štrincl , 82. D. Fiala .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - HOŠEK Jan, BARVA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Filip Zadražil
Tip experta: remíza

V tomto zápase by se teoreticky mohl hrát vyspělý a pohledný fotbal, na který se možná zajedu i podívat. Metík na podzim ještě neremízoval, takže si zde zkusím tipnout, že tentokrát už to přijde.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích