Derby jasně ovládli hosté z Borku


Branky


20

Zápas v nedalekém Neplachově by se pro Borek dal nazvat jako takové první derby v této soutěži a nabídl z pohledu hostů hned několik zajímavostí. Trenér hostí je na "skautingu v Turecku" a tak jeho pozici zastal zraněný kapitán a čerstvý zastupitel Martin Leština, asistenta mu pak dělal D.Hájek, který je po operaci ramene. Do sestavy se pak vrátil Jan Čermín, který vyučoval přes týden rybaření v Norsku a před zápasem strávil 20 hodin v autě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

HOSTÉ UDEŘILI TŘIKRÁT DO POLOČASU

Domácí v minulém kole svůj zápas nehráli a tak byli natěšení na dnešní duel a hned v úvodu se dostali do tlaku, který vedl k prvnímu rohu utkání. Do vážnější šance se však nedostali a nebezpečný centr s přehledem boxoval M.Pytel. Poté se osmělili i hosté a už v 7.min předvedli první gólovou akci. J.Endlicher poslal vysoký balón do vápna, kde ho M.Michal sklepl pro Jakuba Franka a ten poslal hosty do vedení 0:1. Domácí dobře kombinovali ve středu pole, ale dál jejich útoky nevedli a tak se uchýlili k dlouhým nakopávaným balónům, které s přehledem sbírala nová stoperská dvojice J.Čermín a R.Horejš. Hosté předváděli kombinační hru, která vedla v 18.min k druhé brance. D.Šťastný poslal míč do lajny na O.Hanžla, který stříleným centrem našel ve vápně volného Vjačeslava Baščevana a bylo to 0:2. Do další šance se řítil J.Houška,který byl v úniku faulován před vápnem. Míč si postavil R.Horejš, s kopem však naložil prachbídně. Hosté byli i nadále aktivnější a domácím neustále zatápěli. Do šancí se dostávali O.Hanžl, M.Kocina, J.Frank, ale jejich pokusy ještě ke gólu nevedly. Ve 38.min se však do vápna proháčkoval M.Kocina předložil míč Danielu  Šťastnému a bylo to 0:3. Tento stav už vydržel až do poločasu.

VÝHRU PEČETIL BAŠČEVAN

Druhý poločas domácí trochu proházeli sestavu  a hned v úvodu po chybě R.Horejše uháněl na bránu domácí hráč, vše ovšem napravil parádním návratem J.Endlicher. Hosté i nadále kombinovali a snažili se držet míč na svých kopačkách což domácí zastavovali často jen za cenu faulů. Na což doplatili v 66.min kdy si J.Frank udělal kličku ve vápně a následně byl poslán k zemi. PENALTA. Tu si postavil kanonýr všech kanonýrů Vjačeslav Baščevan a s jistotou proměnil 0:4. Ke konci zápasu tak v boreckém dresu dostali příležitost okusit atmosféru i mladíci J.Viktora a R.Kostík. Domácí i přes pár náznaků a závarů gól vstřelit nedokázali a tak i po závěrečném hvizdu svítil na tabuli stav 0:4.

 

AUTOR: RADEK HOREJŠ



Ohlasy k zápasu



FK Borek
Radek Horejš: V Neplachově byl opět připraven parádní pažit, kde je radost hrát. Domácí nás možná trochu podcenili a pustili do tří brankového vedení. Druhá půle už pro ně byla hodně těžká. Máme natolik zkušené mužstvo, abychom takový náskok už nepromarnili. Z našeho týmu musím pochválit absolutně všechny za bojovný a týmový výkon podpořený hezkou kombinační hrou.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - P. Houska [-] (33. J. Švec [-] ) , O. Šíma [-] (71. J. Chmel [-] ) , J. Hruška [-] , P. Novotný [-] (55. M. Hruška [-] ) , P. Mohamed [-] , T. Hindy [-] , L. Svobodný [-] (71. J. Suchan [-] ) , J. Láník [-] , M. Pícha [-] , O. Čada [-] (46. Z. Vařák [-] )

FK Borek
M. Pytel [-] - M. Michal [-] , J. Čermín [-] , J. Endlicher [-] - R. Horejš [-] , J. Frank [-] , D. Šťastný [-] , M. Kocina [-] (82. J. Viktora [-] ) , O. Hanžl [-] (87. R. Kostík [-] ) - V. Baščevan [-] (71. D. Eliáš [-] ) , J. Houška [-]

ŽK: 22. M. Pícha , 49. J. Hruška , 62. Z. Vařák , 68. L. Svobodný , 74. J. Švec - 24. M. Kocina , 64. V. Baščevan .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VICAN Miroslav - NÁPRAVA Miroslav, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 9. 2022 10:51
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů