Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bousov si nakonec podzimu s chutí zastřílel! Rezerva Vlašimi zůstává na poslední příčce


Branky


8. M. Pažout , 32. Z. Bělík , 36. J. Keszeg , 40. M. Horák , 53. J. Kasal , 66. M. Pažout , 81. J. Kasal , 88. T. Honc
10

Dolní Bousov čekal v posledním podzimní kole výjezd na půdu nejvzdálenějšího týmu, který se zároveň nachází na poslední příčce tabulky soutěže. Vlašim v posledních podzimních utkáních výrazně posilovala o hráče z A-týmu, kteří pomohli např. k výrazné výhře na půdě Lysé nad Labem. V tomto utkání se ale vlašimská rezerva bez těchto opor musela obejít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branková smršť

Na mokrém terénu vlašimského hřiště měli hosté hru jednoznačně pod kontrolou a domácí nepouštěli do vyložených šancí. Už v osmé minutě vybojoval míč u lajny Miroslav Horák, přihrál na Michala Pažouta, který otevřel skóre utkání, 0:1.

Probíhala 32. minuta utkání, kdy pohotově rozehrál trestný kop u pokutového území domácích Jan Keszeg, míč poslal do ulice na Zdeňka Bělíka, který se nemýlil a rázem bylo vedení hostů dvoubrankové. 

S třetí brankou si hosté moc na čas nedali, jelikož hned ve 36. minutě se po přihrávce Michala Pažouta prosadil Keszeg a bodový zisk pro Vlašim se zdál být daleko.

O chvíli později ve 40. minutě přišel rohový kop ze strany hostů, který zakončil Michal Pažout, ale domácí brankář Vladyka se blýsknul zákrokem, který ale bohužel Vlašimi vůbec nepomohl, jelikož z dorážký míč do branky doklepl Miroslav Horák a hosté se ujali vedení 0:4, které zároveň bylo poločasovým výsledkem.

 

Ohraná písnička

V začátku druhé pětačtyřicetiminutovky žádné změny na obrazu hry nepřišly a hosté se dále hnali směrem za dalšími brankami a ta první v druhé půli přišla hned v 53. minutě, kdy se po přihrávce Zdeňka Bělíka prosadil Jakub Kasal.

Zdeněk Bělík toto utkání s gólovými přihrávkami nešetřil, jelikož v 66. minutě přichystal krásnou přihrávkou šanci pro Michala Pažouta, který rozvlnil síť domácích již šestou brankou.

Ani touto brankou však útočné snažení hostů nekončilo a postupně střely Michala Pažouta, či Davida Boška však branku gólmana Vladyky neohrozili takovým způsobem, jako výborná technická střela Jakuba Kasal, na kterou již Vladyka nedosáhl a vedení hostů bylo opět navýšeno.

V závěru utkání dvakrát zamezil míči v cestě do sítě Petr Ježek, ale v 88. minutě uzavřel účet zápasu osmou brankou Tomáš Honc po nahrávce výborně hrajícího Michala Pažouta.

Těsně před závěrečným hvizdem se ještě vyznamenal domácí gólman, který zasahoval proti střelám Michala Pažouta, Davida Boška a Tomáše Honce, čímž zamezil aby počet obdržených branek domácích byl dvouciferný.



Ohlasy k zápasu



Dolnobousovský SK
Luděk Holub: Velké poděkování patří hráčům za výborné výkony v podzimní části sezóny a zrovna tak fanouškům za podporu a vytvoření skvělé atmosféry. Zimní přípravu zahájíme ve druhém lednovém týdnu, tak jako každý rok, bude proložena přípravnými zápasy. Koncem ledna vyrazíme na soustředění do Harrachova.



Sestavy


FC Sellier & Bellot Vlašim B
M. Vladyka [-] - M. Lažan [-] (46. D. Pohorský [-] ) , J. Rytina [-] , V. Skiba [-] , P. Brabenec [-] , P. Novotný [-] (37. [-] ) , J. Žirovnický [-] , M. Peška [-] , J. Šanda [-] , V. Houda [-] , M. Pajk [-]

Dolnobousovský SK
O. Klíma [-] (67. M. Merva [-] ) - P. Ježek [-] , M. Horák [-] , A. Pavliš [-] , M. Horák [-] , T. Šolc [-] - J. Keszeg [-] (37. J. Kasal [-] ) , Z. Bělík [-] (67. O. Pilař [-] ) , M. Falta [-] (67. D. Boško [-] ) , T. Honc [-] - M. Pažout [-]

ŽK: 50. M. Pajk .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Ikizgül Varol - NOVOTNÝ David, ČOŽÍK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 10:51
Samuel Mičuta

Expert: Martin Hůlka
Tip experta: výhra hostů

Bousov to bude mít těžké. Vlašim po zápasu s Poděbrady, kam ani nedorazila, začala do svého týmu nasazovat hráče z Áčka a je to hned znát. Bousov je náš konkurent na špici tabulky, ale i tak jim budu přát vítezství, proto můj typ je výhra hostů.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 23:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 08:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 06:20

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza