M. Kotek 43. (p.)
M. Škarecký 73.
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 10:15

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Festival zahozených šancí! Polaban zůstává neporažený.


Branky


43. M. Kotek (p.) , 73. M. Škarecký - 57. T. Šusta
8

V 5. kole středočeské 1.A třídy skupiny B se utkal domácí zatím neporažený Polaban s ambiciózním Hlízovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlízovské pálení šancí

Úvod zápasu byl v duchu snažení se o vytvoření nějakého tlaku ze strany domácích

Toto snažení Polabanu ale netrvalo moc dlouho a otěže zápasu převzal Hlízov. Hned během úvodním několika minut se dostali, díky velkým chybám v obraně Polabanu do 3 vyložených šancí v podobě samostatného nájezdu, bohužel ani jeden proměněň nebyl.

Nymburští hrozili především díky svým kvalitním křídelníkům, ale proměnit tuto snahu v nějaký kvalitní míč do vápna se jim nedařilo. To ale neplatí o šanci ve 43. minutě, kdy se útočná akce Polabanu už povedla a ve vápně musel Hlízov zatáhnout za ruční páku, ale tu zatáhl až moc silně a rozhodčí odpískal pokutový kop. K míči se postavil kapitán Kotek a poslal domácí do vedení těsně před poločasovým hvizdem.

 

 

Snaha o vyrovnání

Od prvních minut byla znát změna taktiky hostí, jež se snažili hrát na dlouhé míče za obranu.

A právě s těmito dlouhými míči měli domácí velké problémy a jen do 50. minuty šel Tichý sám na gólmana dokonce dvakrát, bohužel neúspěšně.

Vyrovnávací branka visela ve vzduchu a v 57. minutě se to hostům pro ně konečně povedlo, kdy z přímého volného kopu napřáhl Šusta a bylo vyrovnáno, 1:1.

Po této brance pokračovalo pálení šancí na straně Hlízova, jehož hráči evidentně neobuli střelecké kopačky.

Naopak Polaban byl velmi efektivní a hned v zápětí využil další z toho mála šancí, které si vytvořili. Po rohovém kopu se po několika šťastných tečích dostal míč do brány a domácí mohli slavit.

Tento gól ale Hlízov neodradil od smělého útočení a ještě před koncem zápasu stihli hosté napálit břevno a tak bohužel pro ně odjíždějí s prázdnou.

 



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk
Lukáš Vlk: Utkání s kvalitním soupeřem začalo hned šancemi na obou stranách. Hlízov těžil dost z brejků,ty nám dělali značné broblémy. Do druhého poločasu vstoupil dobře soupeř, který si vypracoval tři velké příležitosti, ve všech případech se zaskvěl náš gólman. Za mě je to trochu vydřená a upracovaná výhra, s velmi dobrým soupeřem.

FOTBAL Hlízov
David Linhart: Dneska bychom klidně mohli vydat a napsat příručku o tom jak hloupě ztratit vyhraný zápas. Jsem neskutečně zklamaný, protože při počtu 8 tutovek jsme měli vyhrát o tři branky, místo toho jsme bez bodu.



Sestavy


SK Polaban Nymburk
V. Holešovský [-] - M. Novotný [-] (44. J. Vacík [-] ) , M. Škarecký [-] , P. Mejzr [-] , P. Hobík [-] (73. O. Drobný [-] ) , L. Vaníček [-] (61. F. Bílek [-] ) , R. Novotný [-] (54. R. Jarschel [-] ) , M. Daněk [-] , T. Hrdlička [-] (76. D. Wiehl [-] ) , T. Hoffmann [-] , M. Kotek [-]

FOTBAL Hlízov
S. Kovařík [-] - T. Šusta [-] , J. Růžička [-] , R. Tafel [-] , M. Šváb [-] (80. J. Švec [-] ) - M. Král [-] (54. R. Šesták [-] ) , F. Tichý [-] (67. T. Šváb [-] ) , Š. Váňa [-] (64. T. Vyhnánek [-] ) , P. Růžička [-] , M. Puk [-] - V. Maxa [-]

ŽK: 67. J. Vacík , 86. M. Škarecký - 21. M. Král , 44. R. Tafel , 96. T. Vyhnánek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stránský Martin - ORÁLEK Kamil, DRÁBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Miroslav Sunkovský
Tip experta: výhra domácích

Domácí ještě neprohráli a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích