Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

„Takové hřiště jsem neviděl ani na lize”! Poděbrady si spravily chuť po prohře v derby


Branky


8

Bohemia Poděbrady, jenž v minulém kole padla v derby na hřišti Polabanu, se utkala v 8. kole středočeské 1.A třídy sk.B se Slavojem Stará Boleslav, který poslední utkání nezažívá vůbec dobré období.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná bitva

Domácí mužstvo mohlo zažít výborný vstup do utkání.

Hned ve 2. minutě Novák parádně zamotal nohy obráncům hostí, ale jeho střela orazítkovala pouze horní tyč branky Šejvla a tak se brzká radost domácích nekonala.

Po této šanci se o slovo přihlásili také hosté. Nervózně působící obrana domácích dala hostům šanci na vstřelení branky. První střelu hostů z vápna vypálil Práger, ale pouze do rukou brankáře Málka.

Ve 26. minutě přišla další gólová šance v podání domácích, kdy se Martínek perfektně zorientoval a pustil přihrávku Kubánka na Zumasu, který poslal přihrávku na perfektně nabíhajícího Nováka, ale ani teď síť nerozvlnil.

Toto střelecké trápení na straně Bohemie trvalo i nadále a i proto jsme se během první půle branky nedočkali.

 

Gólové hody

Vstup do druhé půle byl odrazem průběhu v té první.

Hosté stále působili jistější v kontrole hry a zásobovali obranu domácích centry z jedné i z druhé strany.

Trošku překvapivě, vzhledem k průběhu začátku druhé půle přišla ale první tutovka na druhé straně. V 55. minutě byl ve vápně Slavoje zatažen za rameno jeden z domácích útočníků a ruka rozhodčího ukázala na penaltový puntík. „Myslím si, že penalta byla velmi sporná". Hodnotí rozhodnutí sudího trenér hostí Miroslav Sunkovský. 

Míč si na penaltový puntík postavil Martínek a poslal střelu do protipohybu Šejvla a domácí se ujali vedení.

Domácí mužstvo tato branka velmi nabudila a už o pouhé 3 minuty později se po kraji krásně uvolnil Králík, které svoji akce dovedl až do šeštnáctky hostů, kde krásně našel Martínka a vedení bylo zvýšeno.

Dvoubrankovel vedení domácích ale nebylo vůbec dlouhotrvající, jelikož hned v 59. minutě poslal centr ze strany Krulich, jenž perfektně našel Prágera a ten se hlavou nemýlil, 2:1.

To ale zdaleka nebylo vše, jelikož hned v 64. minutě prodloužil míč hlavou perfektně hrající Martínek na nabíhajícího Nováka, který opět prodal svoje rychlostní schopnosti a poslal střelu podél brankáře Šejvla, 3:1.

Hosté se nevzdali a bojovali aspoň o šanci vydolovat z utkání bod. V 80. minutě poslal Práger centr z pravě strany, jenž promáchl na hranici vápna nepohlídaný Krulich, ale míč se šťastně odrazil k Moravskému, který už síť rozvlnil, 3:2.

Tato naděje na bod z utkání pro Slavoj bohužel vyhasla velmi brzy. V 84. minutě si znovu krásně naběhl Novák, ale jeho střela byla zblokována. To se ale nedá říci o té druhé, na tu už obrana Slavoje zareagovat nedokázala a utkání bylo rozhodnuto, jelikož už jsme se další branky nedočkali.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Jiří Voříšek: Přestože jsme takřka ideální podmínky, tak náš výkon měl po celý zápas k ideálu notně daleko. Hosté přijeli hrát fotbal, což zapříčinilo, že diváci viděli docela slušné kombinační představení na obou stranách. První poločas jsme měli dvě tutovky a soupeř vícero pološancí. To, co se nestalo v prvním poločase, přišlo na řadu ve druhém. Ujali jsme se dvougólového vedení, ale soupeř vždy dokázal snížit a vypadalo to na drámo v závěru. Na to asi neměli chuť hlavně Martínek s Novákem, kteří pálili ostrými.

FK Slavoj Stará Boleslav
Miroslav Sunkovský: Myslím si, že jsme byli více než vyrovnaným soupeřem, ale bohužel nám chyběla produktivita a chyby nás stojí body. Naši stopeři nebyli v ideálním rozpoložení, ale herně jsme se soupeři vyrovnali dle mého. V 1.B třídě tyto chyby třeba tolik trestány nebyly, ale v této soutěži ano.



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
J. Málek [-] - D. Havránek [-] , M. Novák [-] , J. Kalina [-] (85. J. Suchánek [-] ) , O. Hněvsa [-] , Z. Orestis [-] (63. O. Soukup [-] ) , O. Martínek [-] , T. Kubánek [-] , J. Králík [-] , V. Uher [-] , J. Voříšek [-]

FK Slavoj Stará Boleslav
T. Šejvl [-] - J. Reichert [-] , J. Cruz [-] , M. Voženílek [-] - M. Moravský [-] , V. Práger [-] (80. D. Grafnetr [-] ) , D. Krulich [-] , J. Šejvl [-] - P. Bláha [-] , Š. Hejl [-] (62. J. Vodák [-] ) , O. Štěpánek [-]

ŽK: 42. M. Novák , 74. D. Havránek - 20. O. Štěpánek , 44. M. Voženílek , 76. J. Cruz .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LOUDA Tomáš - VAŇOUSEK Patrik, VLK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Samuel Mičuta

Expert: Lukáš Vlk
Tip experta: výhra domácích

Bohemka napraví neúspěch v derby.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů