VAR na šlágru kola v 1.A třídě! Posázavan se osamostnanil na čele tabulky


Branky


9

Při svátečnín dopoledni zavítal lídr tabulky z Poříčí nad Sázavou na hřiště Polabanu Nymburk, kde šlo o zápas, který výrazně ovlivní dění v horních patrech tabulky, jelikož v případě výhry domácích se právě domácí dotáhnou na hosty v rozdílu pouhých 2 bodů. V případě prohry Polabanu se Posázavan osamostatní v čele soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Omluvenky

Utkání, které se nezvykle odehrávalo v pátek doprovázela řada omluvenek, jak na straně Polabanu, tak na straně hostů. Hostům chyběli např. Vacek, Dumský, Balata, či kapitán Peroutka.

Dalším zajímavým faktem je, že na tomto utkání byl přítomen systém VAR, což opravdu na soutěžích této úrovně zvykem není.

Posázavan byl hned od úvodních sekund aktivní a již ve 2. minutě přišla první branková možnost, kdy se po faulu na Azilinona postavil k míči Vaculík a jen centimetry dělily míč od svého cíle. Hned poté v 5. minutě Azilinon ve velké šanci těsně minul zařízení a v 9. minutě zastavil Galušku praporek rozhodčího a tak branka nemohla být uznána.

Ve 14. minutě následovala sporná ruka Daňka ve vápně domácích, ale rozhodčí Louda na pokutový puntík neukázal.

Ve 29. minutě pak přišla kombinace Jirź, Havlíček a Galuška, jenž poprvé v utkání rozvlnil síť brankáře Plačka a hosté měli první důvod k radosti.

Po této brance přišlo lehké probuzení ze strany domácích, ale šance Hobíka, či Novotného vyrovnávací branku nepřinesly a do šaten šli lépe naladění hosté.

VAR

Do druhé pětačtyřicetiminutovky vstoupili domácí s jasným cílem a to vyrovnat. Polaban byl aktivní, ale tato aktivita žádné šance nepřinášela a týmem, který hrozil byli spíše hosté.

Své šance postupně nedokázali využít Galuška, či Azilinon, ale poté přišel moment, který se mezi fanoušky Polabanu jistě probíral i po zápase.

Roh Galužky skončil na hlavě Tlustého, který jej poslal na bránu a domácí brankář Plaček vyrazil míč, dle signalizace arbitra Tvaroha až za brankovou čáru, kterou již před tím reklamoval Galuška i Azilion a vedení hostů bylo zvýšeno.

Po této brance přišly další šance hostů, ale Azilinon, Baštýř, Galuška nebo Waltr 3. branku nepřidali a utkání tedy skončilo 0:2, což znamená upevnění vedoucí pozice v tabulce pro Poříčí nad Sázavou.



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk
Lukáš Vlk: Bohužel dnes nám scházelo několik zraněných hráčů a soupeř potvrdil svou roli favorita celé soutěže. Systém VAR nám štěstí nepřinesl, přesto jsem rád, že před pěknou diváckou návštěvou se zde hrálo zajímavé utkání se šťastným koncem pro soupeře. Musím kluky pochválit za pěkný výkon.

SK Posázavan Poříčí n. S.
Karel Králíček: Skvěle takticky provedený výkon mužstva opřen o dobrou defenzivní práci. Tentokrát nám štěstí přinesl i systém VAR, jenž dohlížel na celé utkání dvou týmů ze špičky tabulky.



Počet diváků: 200. Rozhodčí: LOUDA Tomáš - TVAROH Petr, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 10. 2022 15:52
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 17:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 16:48
Samuel Mičuta

Expert: Josef Matějovský
Tip experta: výhra domácích

Nymburk bude chtít udržet s Poříčím krok v tabulce a vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 12:05

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 07:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 15:42
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 08:02
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza