Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První ztráta Sušice, v Horšovském Týnu pouze remizovala


Branky


21

Po neúplném druhém kole jediný stoprocentní tým jel do Horšovského Týnu pro další tři body. Domácí se ale nenechali zastrašit a podpořeni dobrým výkonem brankáře Herce dokráčeli k remíze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výrazně akitvněji do zápasu vkročili domácí a hned po pěti minutách se dostali do vedení. Ve druhém zápase za sebou se prosadil Ondřej Míčka. Po gólu se domácí dostávali stále do spousty šancí. Žádnou z nich ale hosté nevyužili. Dalo by se říct, že domácí  se do šancí nedostávali a Sušice kontrolovala hru. Chvíli před koncem první půle přidal druhý gól kapitán Tomáš Klíma a hosté už se viděli v kabině s dvougólovým náskokem. S tím ale nesouhlasil domácí Jan Černík, který ve 45. minutě po chybě v obraně Sušice snížil na 1:2.

 

Ve druhém poločase si chtěli hosté zachovat herní tvář z první půle. To se sice dařilo, ale jejich šance v bráně, i díky skvělým zákrokům domácího brankáře Herce, nekončili. Za neproměňování přišel trest v podobě vyrovnání. Opět po chybě v obraně se prosadil Jevgenij Čižikov. V 84. minutě se dokonce podařilo domácím skóre zvrátit na svou stranu. Střelou ze střední vzdálenosti se prosadil Marek Falout, který se trefil i ve třetím zápase sezóny. Vedení ale netrvalo dlouho. V 88. minutě vrátil zápasu remízový stav letní posila z Horaždovic Jakub Štěch.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Věděli jsme, že se Sušicí nás nečeká lehký zápas, je to kvalitní mužstvo složené z mladých běhavých hráčů. První poločas byla Sušice lepším mužstvem a po právu vedla 2:0, nám se povedlo snížit na 1:2 v poslední minutě prvního poločasu. Ve druhém poločase jsme přidali na agresivitě a hru vyrovnali, v některých fázích jsme soupeře přehrávali a dokázali zápas otočit na 3:2, bohužel jsme ale dostali téměř v závěru gól na 3:3 po sporné offsidové situaci a neměli už téměř žádnou šanci strhnout opět vedení na naši stranu. V konečném součtu je remíza asi spravedlivý výsledek, obě mužstva měla dostatek příležitostí ke skórování, nás podržel ve spoustě situací brankář Herc.

TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Do zápasu jsme udělali několik změn a začali v jiném rozestavení než jsme zvyklí a to nám velmi dobře sedlo. Začátek utkání byl v naší režii, kdy jsme vlétli na soupeře a doslova jsme ho přikovali do vlastní šestnáctky a hned v páté minutě skóroval Oja Míčka. Do desáté minuty jsme mohli vést 4:0. Celý první poločas jsme byli velice aktivní, ovládali jsme střed pole a velice dobře kombinovali. V 41. minutě přidal pojistku kapitán Tomáš Klíma a zdálo se že si do poločasu odneseme příjemné skóre. To bohužel nedopadlo protože jsme naší chybou nechali hráče Týna skórovat gólem do šatny. Do druhého poločasu jsme chtěli udržet aktivní vysoké postavení a přidat další branky ale bohužel opak byl pravdou. Vlastními hrubými chybami jsme soupeře dostali do hry a neustále jsme si koledovali o vyrovnávací branku. Přes to všechno jsme pálili jednu šanci za druhou a hned několikrát stál face to face Oja Míčka, Tomáš Klíma, Luboš Král, Mára Podlipský, Kuba Štěch ale vynikající gólman domácích byl neprůstřelný. Naopak opět z naší obrovské chyby soupeř v 68. minutě vyrovnal a dokonce v 84. minutě šel po střele ze střední vzdálenosti do vedení. Do posledních minut jsme všechnu sílu nasměrovali do drtivého tlaku, který vyústil ve vyrovnávací branku a první vstřelený gól v našich barvách vsítil Kuba Štěch. Nakonec musíme být s bodem spokojeni a musíme velmi zapracovat na proměňování brankových příležitostí a na mentální nastavení našich hráčů. V takovém utkání jsme měli přivézt 3 body a vysoké skóre. Bohužel při utkání došlo ke zranění našeho středopolaře Luboše Krále který utkání nedohrál a přidá se na již tak rozšířenou marodku našeho mančaftu. V příštím domácím utkání hostíme tradičního rivala z Mochtína kterému budeme chtít oplatit porážky z loňského ročníku.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Herc [-] - J. Havlíček [-] , T. Novák [-] (90. M. Jandík [-] ) , J. Čižikov [-] , M. Falout [-] , J. Malý [-] , J. Černík [-] (81. M. Steiner [-] ) , M. Mašek [-] (46. O. Chrž [-] ) , M. Šutek [-] , J. Svárovský [-] , M. Gregořica [-] (85. F. Habart [-] )

TJ Sušice
T. Mařík [-] - M. Budil [-] (67. M. Podlipský [-] ) , O. Míčka [-] , J. Štěch [-] , L. Král [-] (80. P. Kaltenbrunner [-] ) , T. Klíma [-] , J. Kysilka [-] , A. Vystrčil [-] , T. Marek [-] (70. Š. Krůs [-] ) , L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-]

ŽK: 57. J. Havlíček , 88. J. Malý , 90. J. Čižikov , 90. J. Svárovský .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Fanfule Adam - FANFULE Ladislav, PAUR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás těžký zápas. Soupeř postoupil a posílil například o Jardu Malýho, který je výborný fotbalista. I tak věřím, že potvrdíme výborný vstup do sezony a zvítězíme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza