Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

9.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání Smoliny a Petrůvky diváci viděli osm branek, hosté vyhráli až na penalty


0

Do Smoliny u Valašských Klobouk přijela Petrůvka, které po výborném začátku v soutěži, v závěru už trochu došel dech. Domácí tým předvádí zatím letos slušné výkony a dokázal už potrápit nejednoho z favoritů. Proto se očekával ve Smolině vyrovnaný boj, ve kterém by mohlo padnout hodně braněk, což se také nakonec do puntíku vyplnilo a rozhodovat o osudu utkání musely až pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločasu padlo po jedné brance

Začátěk utkání patřil hostující Petrůvce, která měla v zápase výškovou převahu a dokázala toho i náležitě využít. První branku totiž vstřelil už osmi minutách hry zkušený Petr Kovařík, který má za sebou dlouhé angažmá v Luhačovicích. Petrůvka tedy záhy vedla 1:0. Domácí tým zabral na vyšší obrátku a několikrát prověřil brankáře Halaxu v brance Petrůvky. Ten inkasoval poprvé po dvaceti minutách hry od domácího kanonýra Bosáka, který tak srovnal na 1:1. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou, domácí byli přeci jenom o něco blíže ke vstřelení druhé branka, ale obrana hostí už do půle neinkasovala. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1, domácí tým si ale dokázal, že na svého soupeře má. Ve druhém dějství se dal proto předpokládat vyrovnaný průběh. Hosté spoléhali na své dobře zahrávané standartní situace na vysoké hlavičkáře, ti se ale v prvním poločasu příliš neprosadili.

Petrůvka prohospodařila dvoubrankový náskok a o výhru přišla v poslední minutě

Začátek druhého poločasu vyšel Petrůvce na jedničku, kdy se ve 52. minutě trefil další z rodu Kovaříků - tentokrát Lubomír a poslal Petrůvku do vedení. Po hodině hry srovnal znovu domácí Bosák a začínalo se prakticky od nuly. Závěr zápasu ale přinesl divokou přestřelku a padly v ní hned čtyři branky. Nejprve v 75. minutě poslal znovu Petrůvku do vedení Luboš Kovařík, aby o čtyři minuty později vypracoval pro Petrovjany už dvoubrankové vedení zkušený Juřica. To už vypadalo se Smolinou zle nedobře a hráči Petrůvky drželi v rukou všechny trumfy. Komplikaci pro hosty přinesla 82. minuta, kdy snížil na 2:3 domácí Barcuch. Petrůvka držela vedení až do poslední minuty, navíc několikrát mohla duel rozhodnout. To se jí však nepodařilo a přišel zákonitý trest v poslední minutě, kdy srovnal na 4:4 domácí Pechanec a a Petrůvka letos už poněkolikáté ztratila dobře rozehrany zápas v posledních minutách. Bod navíc si nakonec odváží domů Petrůvka, která uspěla v penaltovém rozstřelu, ale v zápase už určitě pomýšlela na tříbodový zisk.

Na penalty vyhrála nakonec Petrůvka

V penaltové loterii se radovali hráči Petrůvky, kteří ji vyhráli v poměru 5:3 a připsali si z duelu jeden bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Smolina
Peter Malina, hráč: V první půli si domácí vytvořili více příležitostí, přesto museli dotahovat jednogólové manko hostí. Druhý poločas hosté odskočili už na 2:4, ale v drtivém závěru se hráčům Smoliny podařilo vyrovnat. Pokutové kopy pak rozhodly, že druhý bod zůstane hostům...

TJ Sokol Petrůvka
Luděk Hubáček, hráč: Opět fůra promarněných šancí z naší strany a zákonitě přišel trest a vyrovnávací gól v posledních minutách nám zajistili pouze remízu. Penaltami jsme nastříleli a vychytali dva body, přezimujeme tedy na 5. místě.



Sestavy


TJ Smolina
P. Sucháček [-] - J. Barcuch [-] , J. Kudela [-] , J. Barcuch [-] , J. Sucháček [-] - T. Sucháček [-] , M. Pykal [-] , J. Pechanec [-] , M. Vaculín [-] - L. Bosák [-] (86. M. Ekart [-] ) , P. Malina [-] (65. J. Liška [-] )

TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - L. Hubáček [-] , P. Kovařík [-] , L. Kovařík [-] , P. Korvas [-] - D. Gergela [-] , J. Pešek [-] , P. Remo [-] , J. Juřica [-] - P. Červeňan [-] (75. F. Hasík [-] ) , K. Kořínek [-]

ŽK: 75. L. Kovařík .
Hráči zápasu: L. Bosák , J. Pechanec - L. Kovařík , P. Kovařík .
Místo: Smolina. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.