3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 14:30

8.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Lhota si doma poradila se Smolinou


Branky


0

V Horní Lhotě jsou o víkendu hody a k jejim oslavám chtěli přispět výhrou i domácí fotbalisté. V cestě jim však stála nevyzpytatelná Smolina, která se ale v poslední době potýká s nedostatkem hráčů. Základ úspěšnému výsledku položili domácí již v první půli, kdy vsítili dvě branky a ve druhém dějství i v deseti udrželi kýžený tříbodový zisk. Hráč uplynulého kola - brankář Horní Lhoty Radim Plšek přišel o svoji neprůstřelnost nakonec až v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli vedla Horní Lhota již o dvě branky

Začátek zápasu vyzněl lépe pro Smolinu, její hráči se velmi dobře pohybovali a dařila se jim i kombinace. Domácí tým zatímco nebyl schopen kloudné kombinace. Horní Lhotu podržel při několika šancích Smoliny brankář Plšek a znovu platilo pravidlo nedáš - dostaneš a v době tlaku Smoliny šli domácí do vedení. To se po půlhodině hry trefil domácí Hlavenka. Pak se borci Horní Lhoty trochu zklidnili a do poločasu přidali ještě druhou branku. Jejím autorem byl ve 39. minutě kapitán týmu Josef Šenovský. Horní Lhota odcházela do šaten s dvoubrankovým náskokem, ale kdyby Smolina v úvodu proměnila své šance, tak mohlo utkání vypadat úplně jinak. Ale na kdyby se nehraje a na hřišti platilo - 2:0 pro Horní Lhotu a Smolina mohla svých šancí jen litovat.

Hosté dali kosmetickou úpravu výsledku až v poslední minutě

Druhý poločas přinesl snahu Smoliny něco s nepříznivým vývojem utkání ještě něco udělat, brankář Plšek ale perfektně dirigoval svoji obranu a co prošlo, s tím si už poradil. Ve druhém poločase se udál rozhodující moment v 63. minutě, kdy hosté kopali penaltu a hráč Horní Lhoty Malota viděl červenou kartu. Ten byl navíc na hřišti jen něco málo přes deset minut. Opět Hornolhotské podržel brankář Plšek a penaltu chytil. V deseti hráčích se pak domácí semkli k daleko bojovnějšímu a zodpovědnějšímu výkonu a Smolinu už do větších brankových příležitostí nepustili. Navíc Plášek penaltu na druhé straně v 73. minutě proměnil a to už bylo 3:0. Hráč uplynulého kola - brankář Horní Lhoty Radim Plšek přišel o svoji neprůstřelnost nakonec až v poslední minutě, kdy ho překonal hostující Pechanec. Horní Lhota tak mohla v dobré náladě posedět u cimbálu, Smolina doplatila v utkání na svou střeleckou nemohoucnost.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský, kapitán: O víkendu byly u nás hody a na začátku jsme se nejspíš už viděli u večerního cimbálu a Smolina nás přehrávala. Naštěstí platilo pravidlo nedáš dostaneš a v době tlaku Smoliny jsme šli do vedení. Pak už jsme se trochu zklidnili a do poločasu přidali ještě druhou branku. Ve druhém poločase se udál rozhodující moment v 60. minutě, kdy hosté kopali penaltu a náš hráč navíc viděl červenou kartu. Opět nás podržel brankář Plšek a penaltu chytil. V deseti hráčích jsme se pak semkli k daleko bojovnějšímu a zodpovědnějšímu výkonu a Smolinu jsme už do větších brankových příležitostí nepustili. Jsme samozřejmě rádi, že jsme si výhrou ještě víc zpříjemnili naše hody.

TJ Smolina
Peter Malina, hráč: Hráče Smoliny trápí v poslední době koncovka a i v tomto kole tomu nebylo jinak, když jsme neproměnili ani pokutový kop. Přesto, že jsme podali slušný výkon, tak jsme odjeli z Horní Lhoty bez bodu. Domácí se ujali vedení v první půli po hezkých brankách na 2:0 a ve druhém poločase jen potvrdili z přísně nařízené penalty, že body zůstanou doma...Zkusíme protrhnout střeleckou smůlu v příštím utkání s Petrůvkou!



Sestavy


SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - P. Hlavenka [-] , A. Ščuglík [-] (41. D. Maňas [-] ) , J. Masař [-] (51. J. Malota [-] ) , Z. Plášek [-] - P. Smištík [-] , P. Hlavička [-] , J. Šenovský [-] , F. Brostík [-] (80. J. Heinz [-] ) - M. Soukeník [-] , V. Majerik [-]

TJ Smolina
P. Sucháček [-] - J. Barcuch [-] , J. Sucháček [-] , P. Malina [-] , J. Kudela [-] - V. Lysáček [-] , K. Bednář [-] , M. Červeň [-] , M. Pykal [-] , J. Pechanec [-] - L. Bosák [-]

ŽK: 53. P. Hlavička . ČK: 63. J. Malota .
Hráči zápasu: P. Smištík , P. Hlavenka .
Místo: Horní Lhota. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.