2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:00

7.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřabí dvěmi brankami Králíka udolalo Lipovou


Branky


0

Fotbalisté Jestřabí podali v minulém kole v Loučce zlepšený výkon a chtěli na něj navázat i v domácím duelu s Lipovou. Do zápasu však vstoupili oslabeni o Pepu Marka, který právě v Loučce viděl červenou kartu. Lipová venku zatím podává nevýrazné výkony a na body nedosáhla ani v Jestřabí, i když v závěru se snažila o vyrovnání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Králík vstřelil v první půli dvě branky

V Jestřabí se hrál od začátku bojovný fotbal, hosté z Lipové ale nebyli kompletní a do hry musel znovu hrající trenér Pavel Tomeček. Úvod utkání patřil domácímu týmu, který si vytvořil pár nadějných brankových příležitostí, ale obrana Lipové v čele s brankářem Doruškou, byla velmi pozorná. Hosté spoléhali na rychlé kontry, ale při absenci některých útočníků, to Lipové nevycházelo úplně podle představ. Domácí tým se tak mohl popvé radovat ve 25. minutě, kdy se trefil Králík. Odpověď Lipové však na sebe nedala dlouho čekat, za dvě minuty na to vyrovnal hostující Němeček na 1:1. V divoké pětiminutovce poslal Jestřabí znovu do vedení jejích nejlepší hráč Králík. Do kabin se nakonec odcházelo za stavu 2:1 pro domácí Jestřabí, ale oslabení hosté předvedli velmi snaživý výkon a čekalo se, co předvedou ve druhém dějství.

Lipová se v závěru druhé půle snažila o vyrovnání

Také druhý poločas přinesl stejný obrázek, domácí hru režírovali nestárnoucí Gabriš s Kolínkem, u hostů se spoléhalo na kopací techniku Kamila Kleina. Jestřabí si znovu vytvořilo několik dobrých příležitostí, ale brankáře Dorušku už nepřekonalo. S přicházejícím závěrem utkání se začalo na hřišti jiskřit a rozhodčí Chromík musel vytahovat žluté karty. Trenér domácích poslal po hodině hry do pole i veterána Víťu Svárovského, který je rodákem právě z Lipové. V nervozním závěru se hosté marně snažili o vyrovnání a obrana Jestřabí je na dostřel Hořákovi svatyně příliš nepouštěla. Konec utkání už Jestřabí zvládlo a po zásluze si připsalo tři body do tabulky IV. třídy skupiny C, hosté se nemají za co stydět, ale na body to tentokrát nestačilo.



Ohlasy k zápasu


SK Jestřabí
Jindřich Hnilo, vedoucí: Konečně jsme doma bodovali naplno, zápas vyšel střelci Králíkovi, hosté nehráli špatně, ale my jsme si tři body zasloužili více.

TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: I v oslabené sestavě bez pěti hráčů základní sestavy jsme podali bojovný výkon, na body to ale tentokrát nestačilo.



Sestavy


SK Jestřabí
T. Hořák [-] - O. Beňo [-] , R. Floreš [-] , T. Králík [-] , A. Vápeník [-] (67. M. Štěpančík [-] ) - T. Kostka [-] (80. T. Mudrák [-] ) , J. Kolínek [-] , P. Gabriš [-] , J. Hnilo [-] - B. Řehák [-] (58. V. Svárovský [-] ) , P. Vaněk [-]

TJ Lipová
O. Doruška [-] - P. Urbánek [-] , P. Tomeček [-] , K. Klein [-] , R. Borák [-] - M. Němeček [-] , D. Kurtin [-] , V. Juřík [-] , M. Carbol [-] - L. Šoman [-] , T. Mentlík [-]

ŽK: 38. T. Králík , 63. J. Hnilo - 50. K. Klein , 73. R. Borák , 78. V. Juřík .
Hráči zápasu: T. Králík , P. Gabriš - K. Klein .
Místo: Jestřabí. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chromík Zdeněk - Hnilo, Vašička.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.