Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Lhota vstoupila do sezóny vysokou výhrou s Jestřabím


0

Celek Horní Lhoty zvládl na jedničku vstup do nové sezony ve IV. třídě skupině C Zlínského okresu a v domácím prostředí nedal Jestřabí žádnou šanci. Mužstvo Jestřabí se po sestupu ze III. třídy trápilo před začátkem nového ročníku s nedostatkem hráčů a stále nemá vyřešen post brankáře, kde zaskakuje nestárnoucí Renda Švec. I tak je jeho porážka ve Lhotě překvapivě vysoká a pět branek  v jestřabské síti asi nikdo nečekal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestřabí se po půlhodině zranil brankář Švec, do branky musel Vápeník

Celek Jestřabí po sestupu ze III. třídy cestoval ke svému utkání do Horní Lhoty. V sestavě se objevil i zkušený Palo Gabriš, který pamatuje i lepší fotbalové časy. Domácí celek přes letní přestávku odehrál několik přípravných turnajů a vstoupil do zápasu velmi dobře nachystaný. První branku vstřelil Havička a poslal Lhotu do vedení. Jestřabí se po půlhodině zranil brankář Švec, do branky musel z pole Vápeník a do hry Mudrák. Vápeník inkasoval hned po deseti minutách svého pobytu v brance od kapitána domácích Šenovského a do kabin se odcházelo za stavu 2:0 pro Horní Lhotu.

Domácí drtivým závěrem rozhodli o své vysoké výhře

Ve druhé půli se Jestřabí všemožně snažilo o zkorigování stavu utkání. Kontaktní branku vstřelil Kostka a zápas dostal nový náboj. O pět minut později už domácí znovu vedli o dvě branky, kdy se trefil Smištík. Jestřabí se snažilo ještě s výsledkem něco udělat, bušilo do domácí obrany, ale branka Šenovského je definitivně srazila do kolen. Pátý hřebík do jestřabské rakve zatloukl šest minut před koncem střídající Maňas a dokonal tak nečekaně vysokou porážku Jestřabí, které si ji možná vůbec nezasloužilo. Domácí celek zaskočil Jestřabí a před zápasem v Lipové je v dobrém psychickém rozpoložení.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský - kapitán: V úvodu utkání jsme měli velké problémy s aktivitou hostujícího družstva a především při trestném kopu Gabriše nás velmi podržel brankář Plšek. Od 15. minuty z nás však spadla nervozita a po zbytek poločasu jsme byli lepším týmem a výsledkem toho byly dva góly v síti Jestřabí. Do druhého poločasu jsme opět vstoupili velmi pasivně a Jestřabí po zásluze snížilo a dožadovalo se i vyrovnání, druhou branku jim ale rozhodčí po předchozím útočném faulu na domácího brankáře neuznal. Až tato situace nás probrala a díky vydařeným brejkům jsme v závěru utkání navýšili skóre až do konečné podoby 5:1.

SK Jestřabí
Jindřich Hnilo - vedoucí: Po sestupu ze III. třídy jsme jen pomalu skládali sestavu pro podzimní část, pár hráčů nám také odešlo. První branka domácím byla laciná. Pak se nám zranil brankář a náhradník Vápeník ještě do poločasu inkasoval. Ve druhé půli jsme snížili na 1:2, hráli jsme vabank, přišlo pár sporných momentů i od sudího. V době našeho největšího tlaku jsme si nepohlídali zadní vrátka a výsledkem je dost vysoká prohra. V neděli hostíme Petrůvku a to asi bude jiný kalibr, ale nemáme co ztratit a soupeře můžeme na našem hřišti potrápit.



Sestavy


SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - V. Majerik [-] , M. Soukeník [-] (75. M. Janota [-] ) , P. Hlavenka [-] , Z. Plášek [-] - J. Šenovský [-] , F. Brostík [-] , R. Váňa [-] , P. Hlavička [-] (65. D. Maňas [-] ) - P. Smištík [-] (70. J. Malota [-] ) , A. Ščuglík [-]

SK Jestřabí
R. Švec [-] (30. T. Mudrák [-] ) - P. Vaněk [-] , M. Štěpančík [-] , J. Kolínek [-] - A. Vápeník [-] , T. Kostka [-] , L. Marek [-] (73. T. Hořák [-] ) , D. Juřenčák [-] , P. Gabriš [-] - T. Králík [-] , J. Hnilo [-]

ŽK: 25. L. Marek , 71. J. Hnilo .
Hráči zápasu: P. Hlavička , J. Šenovský .
Místo: Horní Lhota.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.