Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

1.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Nedašova před stovkou diváků rozstřílela vedoucí Loučku


Branky


0

Dohrávka úvodního kola se hrála v sobotním odpoledni v Nedašově. Domácí rezerva hostila vedoucí Loučku a chtěla navázat na své předchozí velmi dobré výkony. Hostům v závěru podzimu trochu došel dech a možná jsou rádi, že podzimní sezona už skončila, neboť od Nedašova inkasovali čtyři branky. Domácí o své výhře rozhodli už do poločasu, který vyhráli o dvě branky a v závěru stvrdili své vysoké vítězství. Loučka i tak přezimuje na prvním místě, domácí Nedašov se výhrou vyšvihl až na třetí pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím skvěle vyšel nástup do utkání a dali dvě branky

  Domácí nastoupili do zápasu hodně koncentrovaní a od úvodních minut diktovali tempo zápasu. Už ve třetí minutě skóroval Marek Holba, jehož střelecký pokus i s pomocí teče skončil za zády brankáře Janků. Hostující gólman si navíc vybral slabší chvilku ve 13. minutě, kdy mu propadl míč pod rukou po přímém kopu Jaroslava Fojtíka 2-0. Loučka zahrozila v první půli jen jednou, a to parádním přímým kopem, který skončil těsně nad brankou. I v dalším průběhu první půle Nedašov dominoval, ale hostující brankářJanků  byl proti a podržel hosty. Domácí tým ale odcházel do kabin velmi spokojen a dvoubrankové vedení proti lídru tabulky mu dávalo velkou naději do druhého dějství. Loučka toho v prvním poločasu příliš nepředvedla a za svoji pasivitu byla dvakrát potrestána.    

 

Domácí Nedašov dal po hodině hry třetí branku, v závěru přidal i čtvrtou

Druhá půle se odehrávala v podobném scénáři jako půle první. Loučka zápas nezabalila, ale na Nedašov prostě neměla. V 58. minutě předvedl Jaroslav Fojtík fotbalovou parádu, kdy obešel tři protihráče a své sólo zakončil kličkou brankářovi a skóroval do prázdné branky a dal třetí branku. Podařené sobotní odpoledne završil v 81.minutě opět Jaroslav Fojtík, kdy si pohrál s obranou a přihrál před branku volnému Hrnčiříkovi, který zamířil míč pod břevno a zvýšil na 4:0. Nedašov předvedl skvělý poctivý výkon a zaslouženě Loučku porazil. Za celý zápas si Loučka ze hry šanci nevytvořila. Domácí tým se rázem vyšvihl na třetí místo, bod za Mirošovem a na vedoucí Loučku ztrácí dva body. V Nedašově i v Loučce panuje s podzimem nejspíše spokojenost, hosté si skvělou bilanci mírně pokazili posledními duely v Mirošově a v Nedašově, ale na jaro bude Loučka hostit oba týmy v domácím prostředí, kde body jen tak nerozdává.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov B
Vojtěch Holba, asistent trenéra: Naše výhra je naprosto zasloužená, utkání jsme odmakali a soupeře do šancí nepouštěli. Musím všechny pochválit, byl to opravdu poctivý výkon, který nás dostal až na třetí místo a to je na nováčka výborné...

SK Loučka
Tomáš Brázda, hráč: Nedašov byl v zápase lepší a zaslouženě vyhrál. Nám se v posledních dvou zápasech už tolik nevedlo, ale přezimujeme na první příčce, což nikdo u nás nečekal.



Sestavy


TJ Nedašov B
J. Švach [-] (89. J. Olša [-] ) - M. Novák [-] , V. Holba [-] , D. Novák [-] (52. R. Fojtík [-] ) , J. Novák [-] - M. Holba [-] (80. J. Vilímek [-] ) , J. Fojtík [-] , J. Fojtík [-] , Z. Hrnčiřík [-] - L. Vaculík [-] , D. Novák [-]

SK Loučka
D. Janků [-] - T. Brázda [-] , M. Hovězák [-] (78. M. Vaněk [-] ) , J. Šůstek [-] , D. Juřík [-] (74. V. Křápek [-] ) - M. Maliňák [-] (46. M. Mikulka [-] ) , M. Andrýsek [-] , J. Chytil [-] , R. Divoký [-] - D. Machů [-] , R. Kozubík [-]

ŽK: 68. M. Hovězák , 82. J. Šůstek .
Hráči zápasu: J. Fojtík , V. Holba , Z. Hrnčiřík .
Místo: Nedašov. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.