Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár přetlačil Želetavu


Branky


15

Zápas plný zvratů rozhodl žďárský kapitán Machatka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácím nevyšel vstup do utkání. Hned v 5. minutě vypadl centrovaný míč Tománkovi a Machatka pohodlně skóroval - 0:1. V 10. minutě hosté rozebrali domácí obranu a Viliš zvýšil na 2:0. Ve 14. minutě další brance včasným vyběhnutím Tománek. Pote se hra srovnala a začali se osmělovat domácí nejprve Čurda vysunul T. Vrbku, ale ten orazítkoval tyč. Ve 43.minutě mohl snížit dorostenec Dufek, ale po centru Daniela ve vyložené šanci selhal.

Hosté v závěru rozhodli

Od začátku druhé poloviny byli domácí lepší. Nejprve svou střelou orazítkoval tyč střídající M. Vrbka. V 56. minutě po dlouhém odkopu snížil kapitán Simandl - 1:2. Pak vychytal hostující brankář M. Vrbku a z následného rohu šla hlavička Pacase těsně vedle. Na 2:2 vyrovnal v 70. minutě Pacas, který dotlačil míč do sítě. Želetavští měli několik možností stav otočit, ale naopak přišel trest na druhé straně, kdy dlouhý nákop propadl k Machatkovi a ten povedenou střelou strhl vedení na stranu hostů - 2:3. Vyrovnat mohl ještě z poslední standartka Čurda, ale jeho hlavička šla těsně nad.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Aleš Pacas (hrající trenér): Bohužel tahle prohra bolí. Měli jsme hrozný vstup do zápasu a mohli jsme být rádi, že to je jen o 2 branky. Pak jsme se zlepšili dali 2 tyčky, zahodili několik šancí a dokázali vyrovnat. Ale v závěru jsme chtěli vyhrát místo bránění remízy a hosté z ojedinělého útoku v druhé polovině rozhodli.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Zápas jsme začali parádně 2 rychlými góly a i zbytek prvního poločasu jsme dominovali a mohli minimálně další 3 branky přidat, ale opět se projevila naše mizerná koncovka. Druhý poločas byl úplně jiný, domácí změnili styl hry, my jsme úplně přestali hrát a začali vytvářet spoustu chyb, což vedlo k tomu, že domácí po zásluze vyrovnali skóre. Naštěstí to těsně před koncem vzal na sebe náš kapitán Petr Machatka a krásnou střelou pro nás vykřesal vítězství. Pro domácí to tedy bylo trochu kruté, protože za druhý poločas by byla remíza asi zasloužená, ale jsme rádi, že jsme urvali všechny body i přesto, že jsme nepodali zrovna ideální výkon.



Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - T. Vrbka [-] (46. M. Vrbka [-] ) , M. Dufek [-] (73. L. Viceník [-] ) , Z. Daniel [-] , V. Čurda [-] , T. Simandl [-] , F. Kasáček [-] , Š. Vladeka [-] , P. Kremláček [-] , A. Pacas [-] , M. Jičínský [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
O. Balcar [-] , T. Peňáz [-] , M. Pelikán [-] , D. Kulhánek [-] (64. M. Srnský [-] ) , P. Viliš [-] (82. V. Öner [-] ) , M. Zažímal [-] , A. Homolka [-] (64. M. Přibyl [-] ) , P. Machatka [-] , B. Sláma [-] , Z. Peňáz [-] (77. J. Osmík [-] ) , J. Havlík [-]

ŽK: 87. M. Jičínský , 88. V. Čurda - 89. T. Peňáz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - SVOBODA Marek, SVOBODA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Rygl
Tip experta: remíza

Zde očekávám vyrovnaný zápas, tipuji remízu 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů