4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice v zápase jasně dominovaly


Branky


16

Po dvou zaváháních v předchozích kolech si svěřenci trenéra Friče připsali opět vítězství za tři body, když jeho tým z Ludgeřovic ovládl derby proti Kozmicím a oplatil jim porážku z jara minulé sezóny. O tři branky se postaral útočník David Zbořil, který se konečně rozstřílel a připsal si svůj první letošní hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli bylo na hřišti jen jedno mužstvo

Domácí tým působil od úvodních minut mnohem aktivněji a tlačil se do brány. Za to zkušená obrana hostů se tentokrát moc nevyznamenala. Nejprve neuhlídala dlouhý centr Fojtíka a následně kličkujícího Davida Zbořila, který si z beku udělal dobrý den a povedenou ránou k tyči otevřel skóre – 1:0. Poté, co Rodek zahrával další standardku a nejmenší hráč na hřišti Bílý přeskočil obranu a usměrnil míč do sítě, musel trenér Kozmic jen nevěřícně kroutit hlavou – 2:0. Po půlhodině dal o sobě vědět i mladší z bratrů Zbořilů, jmenovitě Tobiáš, který nasadil jesličky obránci a nebezpečně pálil do brankáře Černého.   Ludgeřovice těsně před odchodem do šaten pojistily vedení. Fojtík zahrával standardku na Davida Zbořila, který se ve vápně prosadil přes obranný val a poslal míč do sítě – 3:0. 

Kozmice začaly hrát až po přestávce

I ve druhé půli byli domácí fotbalovějším týmem. Lehce kombinovali a nepůjčovali míč svým soupeřům, chvílemi hra působila jako tréninkové bago. Dlouho trvalo, než se na druhé straně konečně připomněly i hostující Kozmice. Po rohu Heráka mířil nepřesně z voleje Mlýnek. Stejný hráč pak po asistenci Mokrého pálil do připraveného brankáře Hájka. A tak zase pro změnu udeřily Ludgeřovice druhé straně. Stoper Fojtík se blýskl parádním průnikem a připravil čtvrtou trefu pro Davida Zbořila, jenž zkompletoval svůj první letošní hattrick – 4:0. Hosté se deset minut před koncem zápasu dočkali alespoň snižující trefy, o kterou se postaral aktivní Mlýnek – 4:1. Zbytek utkání se už dohrával v poklidném tempu z povinností. 



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
David Zbořil (útočník): "Řekli jsme si před zápasem, že musíme hrát agresivně a vyvíjet na Kozmice tlak. To se nám také dařilo. Soupeř jen nakopával a my sbírali odrážené míče. Pomohly nám i dvě rychlé branky, díky čemuž jsme mohli hrát svoji hru. V zápase jsme dominovali na míči, za stavu 3:0 se už doslova bavili hrou. Dnes jsme prostě byli lepší a zaslouženě vyhráli."

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Těžko se mi hledají slova, když jsme dostali takový vylágoš. A to je konečný výsledek pro nás ještě milosrdný, mohlo to skončit klidně větším debaklem. Jsem neskutečně zklamán z výkonu našeho mužstva, obzvláště ze zkušené obranné řady, která nás měla proti takovému soupeři jednoznačně podržet. Někteří kluci by si měli sáhnout do svědomí, jestli pro toto utkání udělali všechno. Já jsem přesvědčen, že určitě ne. Druhý poločas byl už o něco lepší, ale nic to nemění na celkovém dojmu, že se tento zápas hrubě nepovedl."



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - D. Zbořil [-] (77. D. Pompa [-] ) , D. Fekete [-] (56. R. Bělan [-] ) , T. Zbořil [-] (77. D. Hurina [-] ) , D. Martiník [-] , M. Rodek [-] , D. Bílý [-] (71. M. Pěntka [-] ) , T. Gellner [-] , V. Polášek [-] , L. Fojtík [-] , K. Adamec [-] (71. T. Müller [-] )

TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - L. Lesniak [-] , T. Ivánek [-] (46. O. Mokrý [-] ) , A. Babušík [-] , T. Boháč [-] (69. Š. Kania [-] ) , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , A. Herák [-] (81. D. Hruška [-] ) , Š. Buda [-] (83. A. Felgenträger [-] ) , Š. Opíchal [-] , L. Kalous [-]

ŽK: 54. T. Gellner - 25. D. Mlýnek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - MORAVEC Roman, TĚŽKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: David Zbořil
Tip experta: výhra domácích

Na jaře jsme si z Kozmic odvezli porážku 3:0, takže máme soupeři co vracet. Naše vzájemné duely jsou vždy vyrovnané, ale já věřím, že tentokrát budeme lepší a doma nezaváháme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích