3:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:30

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve velmi vyrovnaném utkání vzešel vítěz až po penaltách!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Hostomice pod Brdy a SK Černolice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Šultes poslal Černolice do vedení

Na programu sobotního dopoledne bylo v Hostomicích utkání 15. kola 1.A třídy skupiny A. Hostomice hostili ve svém posledním podzimním utkání tým z Černolic. Proti sobě nastoupily týmy z opačných konců tabulky. Zatímco domácí Hostomice okupují 14. pozici v tabulce, tak SK Černolice jsou na tom o poznání lépe. Patří jim pátá příčka tabulky. K utkání přihlíželo přibližně osmdesát diváků. Hlavním rozhodčím pro tento zápas se stal Petr Chovanec. Na postranních čarách byli pomezní rozhodčí David Lafek a Jan Kočárek.

 

První poločas nám přinesl v celku vyrovnaný výkon obou klubů. Oba si vytvořili pár šancí, ale až v 26. minutě se poprvé otevíral stav utkání. Pavel Šultes dokázal prostřelit domácího gólmana Martina Zímu a bylo to 1:0. Tato branka byla první, ale zároveň i poslední, kterou bylo možno v prvním poločase vidět. Po prvních pětačtyřiceti minutách hry se šlo do šaten za velmi těsného stavu 1:0 pro hosty.

V druhé půli začaly padat góly

Druhá půle nám přinesla o poznání více branek, než ta první. Především rozmezí mezi 50. a 60. minutou patřilo domácím, kteří se probrali a začli být gólově činným týmem. V 54. minutě vyrovnal Vít Rybák a minutu po vyrovnávací brance vstřelil gól ještě Lukáš Hruška a náhle to bylo 2:1 pro domácí tým. Pro hosty to musel být veliký šok, protože během dvou minut se staly z vítězného týmu tím, který prohrává a musí dotahovat. V 70. minutě se Černolicím podařilo vyrovnat po brance Pavla Šultese, který vstřelil svou druhou branku v utkání a bylo to 2:2. Tento stav vydržel až do konce základní hrací doby a jelikož utkání skončilo nerozhodně, na řady musely přijít penalty. V pokutových kopech byli domácí šťastnějším týmem a zvítězili 5:3.



Ohlasy k zápasu


SK Hostomice pod Brdy
Luděk Vyskočil - trenér: Černolice hrály celou dobu pouze na jednoho jediného hráče a tím byl Šultes. Nám se ho bohužel nepodařilo ohlídat a podle toho to pak vypadalo. Dal nám v zápase dva góly, ale nám se podařilo dát také dva a na penalty se nám dařilo více a zvítězili jsme.




Sestavy


SK Hostomice pod Brdy
M. Zíma [-] - L. Lenkvík [-] , A. Hornát [-] , J. Vladyka [-] - M. Kačírek [-] , M. Kubišta [-] (64. J. Kačírek [-] ) , L. Hruška [-] - V. Šebek [-] , R. Hadraba [-] (74. M. Kačírek [-] ) - J. Musil [-] , V. Rybák [-]

Černolice
J. Rozum [-] - M. Kaláb [-] , J. Homola [-] - O. Rott [-] (71. T. Kundera [-] ) , A. Macela [-] , F. Poláček [-] (31. K. Kocián [-] ) , T. Franěk [-] , J. Baroch [-] - P. Šultes [-] - V. Šmucler [-] , J. Kocmánek [-]

ŽK: 7. M. Kubišta , 35. V. Rybák , 59. A. Hornát - 18. F. Poláček , 66. V. Šmucler , 66. A. Macela .
Místo: Hostomice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chovanec Petr - LAFEK David, KOČÁREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.