0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kácov nezvládl ani poslední utkání podzimu!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy AFK Kácov a SK Votice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas byl bez branek

V tomto utkání zhruba v polovině sezóny se v Sport Invest 1. A třídě utkali proti sobě AFK Kácov a SK Votice. Lépe si v tomto ročníku vede zatím klub z Votic, který se nachází na osmém místě, zatímco Kácov je až na předposledním, tedy patnáctém místě tabulky. Domácí tedy dnes potřebovali zvítězit, aby se alespoň trochu oddálili od sestupových pozic, jenže se to nepovedlo. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí Tomáš Prosr, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Stanislav Tobiška a Václav Petýrek.

 

Utkání začalo velmi pozvolna, ani jeden z týmů nebyl v koncovce příliš úspěšný a jak Kácov, tak Votice byli v útoku téměř bezzubí. Za prvních pětačtyřicet minut hry nedokázal ani jeden tým vstřelit branku a změnit tak stav utkání. Když rozhodčí Tomáš Prosr ukončil první poločas, šlo se do šaten za vyrovnaného a nijak nepozměněného stavu 0:0. Oba týmy si tak musely lámat hlavu nad tím, jak dostat vedení na svou stranu.

Hosté ukázali svou kvalitu

Druhý poločas patřil týmu hostí. Votice začaly mít převahu a v 62. minutě navíc otevřely stav utkání. Pravidelný střelec Marek Sluneško vstřelil gól a bylo to 1:0. V 73. minutě pak hosté zvýšili na 2:0 po brance Jana Kramného a pro Kácov to vypadalo na další prohrané utkání. V nastaveném čase, v 91. minutě se Voticím, respektive Vojtěchu Budilovi podařilo vstřelil ještě branku a navýšili tak na konečné skóre 3:0. Zatímco domácí se z podzimní částí sezóny nerozloučili příliš přívětivě, tak hosté mohou být plně spokojeni, jelikož odehráli pěkné utkání a všechny tři body si vezou domů.



Ohlasy k zápasu


AFK Kácov
Miroslav Jelínek - Trenér: bylo to jedno z těch horších utkáních. První půle byla úplně bez pobyhu, bez nápadu, nikomu se nechtělo hrát. Soupeř nehrál nic moc, ale my toho bohužel nedokázali využít. Druhou půli jsme se trošku nepatrně zlepšili. Vytvořili jsme si dvě šance, které jsme ale neproměnili a pak z odkopu jsme dostali krásný gól, kdy Štork trefil míč do šibenice a v tu chvíli jsme se trochu sesypali, dostali druhý gól a bylo po zápase. Takže z naší strany špatné utkání.




Sestavy


AFK Kácov
P. Kňazík [-] - K. Houdek [-] , J. Kabát [-] (85. L. Petrů [-] ) , M. Zeman [-] , M. Habal [-] - O. Cettl [-] , R. Filip [-] (62. Š. Štorch [-] ) , K. Moudrý [-] , M. Švec [-] , A. Pana [-] (74. J. Pivoňka [-] ) - P. Červeňák [-]

SK Votice
J. Tůma [-] - J. Šlejmar [-] , O. Komárek [-] , M. Budil [-] , L. Bareš [-] - J. Kolář [-] (36. M. Čupr [-] ) , J. Homolka [-] (89. J. Říha [-] ) , M. Viskup [-] , M. Slunečko [-] - M. Štork [-] (90. V. Budil [-] ) , M. Voráček [-] (60. J. Kramný [-] ) -

ŽK: 33. O. Cettl , 88. L. Petrů - 31. M. Budil .
Místo: Kácov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Prosr Tomáš - TOBIŠKA Stanislav, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.