1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Zbuzan si připsali další vítězství!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Sokol Nespeky a FK Zbuzany...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Zbuzanům

Na programu sobotního odpoledne bylo v Nespekách poslední utkání podzimní části Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se přijel poprat vedoucí tým tabulky ze Zbuzan. Domácí Nespeky tak nečekalo vůbec jednoduché utkání. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Tomáš Brožek , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Daniel Asník a Jakub Fejfar. Na utkání se přišlo podívat kolem stovky diváků, což není špatná návštěva.

 

Hosté se v utkání velmi rychle prosadili a ukázali tak svou sílu již na záčátku utkání. Ve 12. minutě vstřelil branku obránce Marek Pospíšil a bylo to 1:0 pro Zbuzany. Hosté přidali před poločasem ještě jednu branku. O tu se postarala ve třicáté minutě osobnost týmu a pravidelný střelec, Marek Kincl. Další branku žádný tým do konce první půle nepřidal a po pětačtyřiceti minutách se šlo do šaten za stavu 2:0 výhodnějšího pro Zbuzany. Domácí věděli, že je nečeká jednoduché utkání a výsledek po prvním poločase tomu i odpovídal.

Hosté si zkušeně udrželi vedení

Že by se Václav Knížek snažil své svěřence v kabině namotivovat k lepšímu výkonu? Vypadalo to tak, protože hned ve 46. minutě se domácí radovali ze vstřelené branky do sítě Zbuzan. Roman Vojkůvka byl tím střelcem, který snížil na 2:1. Velikou smůlou domácích bylo, že se jim nepodařilo vstřelil ještě alespoň vyrovnávací brank a pár minut před koncem zápasu byl stav pořád 2:1 pro Zbuzany. V 88. minutě hosté navýšili vedení na 3:1 po brance, kterou vstřelil Martin Samko a o vítězi utkání bylo rozhodnuto. Zbuzany si z Nespek odvezly tři body a přezimují na prvním místě v tabulce s velmi dobrým náskokem osmi bodů na druhé Hvozdnice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Václav Knížek - trenér: Prohráli jsme asi zaslouženě, protože jsme první poločas promarnili, měli jsme před soupeřem velký respekt. Pak se to zlepšilo a naší bojovností jsme se dostali do hry. Měli jsme nějaké šance, které jsme neproměnili a potom, když jsme hráli "vabank", tak jsme dostali gól na 3:1. Utkání to bylo celkem dobré, akorát škoda, že jsme první poločas odehráli tak, jak odehráli a nehráli jsme tak aktivně jako druhý poločas. Myslím si, že Zbuzany jsou právem lídr tabulky, protože mají kvalitní mužstvo, takže celkem zaslouženě vyhráli. Musím pochválit kluky, že se snažili a bojovali i přesto, že se nám moc nedařilo.




Sestavy


TJ Sokol Nespeky
M. Šilhavý [-] - T. Krejza [-] , J. Myslivec [-] (30. R. Vojkůvka [-] ) , P. Štáf [-] , M. Burian [-] , J. Hanzal [-] - J. Kukač [-] , L. Maršoun [-] , O. Urban [-] , A. Jasz [-] - P. Kupša [-] (59. L. Rublič [-] )

FK Zbuzany 1953
P. Rams [-] - M. Pospíšil [-] , R. Barciaga [-] , M. Gotěk [-] - J. Huňáček [-] (71. M. Huňáček [-] ) , I. Pánek [-] , M. Samko [-] , J. Kordiák [-] - J. Brodský [-] , M. Kincl [-] , F. Koubek [-] (85. J. Mungenga [-] ) -

ŽK: 53. R. Vojkůvka , 78. J. Kukač , 87. O. Urban - 41. I. Pánek , 55. J. Kordiák , 70. J. Huňáček , 87. R. Barciaga .
Místo: Nespeky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brožek Tomáš - ASNÍK Daniel, FEJFAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.