2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 10:30

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kácov podal pěkný výkon, ale přesto prohrál!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy TJ Kunice a AFK Kácov...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka poločasu padla do sítě Kácova

Na programu nedělního odpoledne bylo v Kunicích utkání 14. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. Pokusit se vyhrát přijel tým z Kácova. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Karel Hron , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Radek Hlavnička a Ondřej Bekešský. Každý kdo se přišel podívat na utkání, byl jistě s předvedenou hrou obou týmů skopojen.

 

Dlouhou dobu se neměnil stav utkání. Oba týmy si vytvářely šance, ale gól né a né přijít. Až ve 42. minutě padl první! O gól do šatny se postaral domácí Jiří Novák. Po 45ti minutách hry se pak šlo do kabin za těsného vedení domácích 1:0, kteří byli jistě spokojenější než hosté. 

Kácovští vstoupili do druhého poločasu opravdu zhurta a už ve 48. minutě bylo vyrovnáno. Domácího gólmana Radka Chadima prostřelil Tomáš Albrecht a stav utkání byl 1:1. Domácí to ale nenechali bez povšimnutí a v 56. minutě vstřelili vedoucí branku. O tu se postaral Marcel Lička, který dříve působil například v Baníku Ostrava, či ve Slavii, nebo Blšanech. No a teď byl hlavním strůjcem pro zisk tří bodů v Kunicích proti Kácovu. Byla to totiž zároveň poslední branka tohoto utkání, jelikož žádný z týmů už další nepřidal. Znamenalo to tedy, že Kunice doma uhrály tři body a Kácovští museli odjet domů s prázdnou i přesto, že odevzdali na hřišti velmi pěkný výkon, který neměl žádné chyby. Chybělo už snad jen štěstí, které stálo při domácích! Příští týden oba celky čeká poslední zápas podzimu. Zatímco Kunice zavítají na hřiště posledního Jílové, kde se dá očekávat, že zvítězí, tak Kácov doma bude hostit SK Votice.



Ohlasy k zápasu



AFK Kácov
Miroslav Jelínek - trenér: Odehráli jsme dobré utkání, ale bohužel jsme prohráli. Jinak musím kluky pochválit, protože bojovali až do konce a vybojovali si šance. Bylo to kvalitní utkání z obou stran, vyrovnané utkání a myslím si, že ten bod bychom si zasloužili, ale nedá se nic dělat. Hra v poli byla podle mých představ, už stačí jen zlepšit zakončování.



Sestavy


TJ Kunice
R. Chadima [-] - A. Tůma [-] , T. Skála [-] , P. Janků [-] , D. Zoubek [-] , Z. Zderadička [-] (85. P. Klíma [-] ) , M. Skála [-] (82. J. Garček [-] ) , F. Tůma [-] , P. Lehovec [-] , M. Lička [-] , J. Novák [-]

AFK Kácov
P. Kňazík [-] - M. Habal [-] (46. M. Švec [-] ) , M. Zeman [-] , J. Kabát [-] , K. Houdek [-] - K. Moudrý [-] , T. Albrecht [-] , R. Filip [-] (46. J. Váňa [-] ) , A. Pana [-] , O. Cettl [-] - P. Červeňák [-]

ŽK: 3. M. Skála - 38. J. Kabát , 45. P. Kňazík , 50. A. Pana , 77. J. Váňa , 90. M. Zeman . ČK: 78. J. Váňa .
Místo: Kunice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hron Karel - HLAVNIČKA Radek, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.