J. Vorel 53.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všenorský SK nečekaně ztratil body!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi Všenorským SK a SK Hostomicemi...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šebek poslal Hostomice do vedení

Na programu sobotního odpoledne bylo ve Všenorech utkání 13. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se přijel poprat tým z Hostomic pod Brdy. Jasným favoritem v tomto utkání byl domácí tým, který se nachází na druhém místě v tabulce, zatímco Hostomice jsou až na 14. místě. Byl to tedy zápas dvou týmů z opačných konců tabulky. Utkání skončilo opravdu nečekaně! Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Jan Kočárek , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Michal Tylchert a Petr Tvaroh. K utkání přihlíželo pouze 70 diváků, což není moc pěkná vizitka pro tuto soutěž.

 

Již v prvním poločase se schylovalo k velikému překvapení. Ve 24. minutě se totiž do vedení dostal tým SK Hostomice, po brance Václava Šebka a Všenorský SK tak nečekaně prohrával na domácí půdě hned se čtrnáctým týmem tabulky. Čekal se úplně jiný průběh zápasu. Těžko říci, zda domácí soupeře podcenili, nebo se jim dnes prostě nedařilo. Každopádně hosté si udrželi do konce prvního poločasu těsné vedení 1:0 a mohli jít do šaten mnohem spokojenější, než domácí svěřenci, kteří jistě měli plnou hlavu toho, jak zvrátit průběh utkání na svou stranu.

Všenory si nedokázaly se soupeřem poradit!

V 53. minutě se domácím podařilo vyrovnat po brance Jana Vorla a vypadalo to tak, že domácí konečně začli hrát tak, jak jsou zvyklí. Jenže kdo by to byl čekal, že toto byla jejich poslední branka. V 73. minutě se podařilo Janu Kačírkovi dostat míč do branky domácího gólmana Tomáše Rottenberga a bylo to tak 2:1 pro Hostomice, které se tak opět dostaly v tomto utkání do vedení. Hostům se dařilo, jejich zabezpečená obrana se jen těžko prorážela a když už se to domácím povedlo, tak všechny naděje ukončil gólman Hostomic, který svůj tým několikrát podržel a byl tak velmi důležitým hráčem svého týmu. Rozhodčí ukončil v 92. minutě zápas a Všenory tak doma nečekaně podlehly Hostomicím a prohrály výsledkem 2:1 a pravděpodobně se tak neudrží na druhém místě i do dalšího utkání.



Ohlasy k zápasu



SK Hostomice pod Brdy
Luděk Vyskočil - trenér: Moji svěřenci podali skvělý výkon. Nejprve jsme se dostali do vedení, soupeři se potom podařilo vyrovnat, ale nás to nezlomilo a když jsme se ve druhém poločase dostali do brejku, tak jsme se dostali do vedení, které jsme si udrželi až do konce. Jako obvykle nás opět podržel náš gólman a hráli jsme ze zabezpečené obrany, což nám přineslo úspěch.



Sestavy


Všenorský SK
T. Rottenberg [-] - J. Michálek [-] , S. Drážný [-] (76. Z. Seidler [-] ) , J. Kučera [-] , B. Štumpf [-] , R. Feglar [-] , R. Burian [-] (87. J. Císař [-] ) , M. Krčil [-] , M. Müller [-] , O. Školud [-] (60. T. Moravec [-] ) , J. Vorel [-]

SK Hostomice pod Brdy
M. Zíma [-] - J. Vladyka [-] , A. Hornát [-] , L. Lenkvík [-] , J. Musil [-] (75. O. Kačírek [-] ) - M. Kačírek [-] (84. V. Štyler [-] ) , M. Kačírek [-] , L. Hruška [-] , J. Kačírek [-] - V. Šebek [-] , R. Hadraba [-]

ŽK: 45. B. Štumpf , 83. J. Vorel , 86. R. Burian - 37. M. Kačírek , 40. M. Kačírek , 52. J. Musil , 62. V. Šebek , 63. L. Hruška .
Místo: Všenosrký SK. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kočárek Jan - TYLCHERT Michal, TVAROH Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.