0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Jílové si doma nedokázali poradit s Černolicemi. Prohráli 4:0!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FC Jílové a SK Černolice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šultes otevřel stav utkání

Na programu sobotního odpoledne bylo v Jílové utkání 13. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se přijel poprat tým z Černolic. Jílové se nacházejí až na posledním místě v tabulce a tak je dnes čekalo utkání, ve kterém prostě museli bodovat, pokud se chtěli alespoň trochu oddálit sestupu ze soutěže. Jenže nebylo tomu tak. Černolice se s nimi jednoduše poradily. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Milan Šafara , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Jakub Fejfar a Milan Vyhnanovský. Na utkání se přišlo podívat pouhých 80 diváků, což není zrovna moc.

 

Již v desáté minutě se poprvé měnil stav utkání. Černolický Pavel Šultes vstřelil branku a bylo to tak 1:0. Zároveň to byla jediná branka, která byla k vidění v celém prvním poločase. Ani jeden z týmů totiž žádnou další nepřidal. Rozhodčí nenastavil žádnou minutu navíc a tak se šlo do šaten po prvních pětačtyřiceti minutách hry za stavu 1:0 výhodnějšího pro hosty.

Na hřišti bylo pouze jedno mužstvo

Běžela 52. minuta druhého poločasu a Pavel Šultes zrovna vstřelil druhou branku v zápase. Hráči Jílové si nevěděli rady, jak proti Černolicím hrát. Na hřišti bylo vidět pouze jedno mužstvo. V 58. minutě navíc vstřelil famózní Pavel Šultes další branku, v pořadí třetí v tomto zápase a kompletoval tak hattrick. Aby tomu nebylo málo, tak domácí gólman Tomáš Kruliš musel vytahovat míč ze své sítě ještě jednou. Radek Kocián totiž vstřelil v 63. minutě branku a dovršil tak celkový stav utkání na 4:0, který se již dále neměnil.



Ohlasy k zápasu



Černolice
Staroba - trenér: Dnes jsme předvedli dobrý výkon. Po celý zápas jsme kontrolovali hru a podařilo se nám vstřelit čtyři branky a soupeř může být nakonec ještě rád, že to neskončilo větším rozdílem, jelikož jsme ještě nějaké šance neproměnili.



Sestavy


FC Jílové
T. Kruliš [-] - V. Řípa [-] (74. K. Kratochvíl [-] ) , D. Balouš [-] (65. J. Maroušek [-] ) , Š. Pluhař [-] (76. P. Dvořáček [-] ) , P. Hanuš [-] (82. L. Sadloň [-] ) , M. Štědronský [-] , M. Cimpl [-] , J. Nesvadba [-] , Š. Malknecht [-] , J. Kos [-] , P. Janošov [-]

Černolice
J. Rozum [-] - J. Homola [-] - A. Macela [-] (76. A. Kaleta [-] ) , T. Franěk [-] - F. Onderka [-] (61. K. Kocián [-] ) , J. Baroch [-] , P. Podlešák [-] , P. Šultes [-] , F. Poláček [-] , O. Rott [-] , M. Kaláb [-]

ŽK: 73. J. Homola .
Místo: FC Jílové. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefara Milan - FEJFAR Jakub, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.