3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podlesí si doma poradilo s Kunicemi!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy TJ Mongeo Podlesí a TJ Kunice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle neměla vítěze

Na programu nedělního odpoledne bylo v Podlesí utkání 13. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se sem přijel porvat tým z Kunic, který byl mírným outsiderem pro tento zápas. Očekávalo se totiž, že domácí si s Kunicemi lehce poradí. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Martin Vlk , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Miroslav Vlk a Patrik Roth. 120 lidí se rozhodlo, že si půjdou užít nedělní odpoledne na stadion a budou fandit. Návštěva tedy nebyla vůbec špatná.

 

Domácí do utkání vstoupili velmi dobře a v osmnácté minutě se už radovali z úvodní branky zápasu. Gól vstřelil Václav Kuba a bylo to 1:0 pro Podlesí! Dlouho se stav hry neměnil, avšak ve 31. minutě se prosadili pro změnu hosté. Branku vstřelil Petr Lehovec a bylo vyrovnáno. Byla to zároveň poslední branka, která v prvním poločase padla. Do šaten se šlo po prvních 45ti minutách hry za vyrovnaného stavu 1:1. Nikdo tedy nemohl být příliš spokojen, ale ani příliš zklamán.

Gabriel a Sedláček se postarali o vítězství domácích

Druhý poločas byl jasně v režii domácího Mongea Podlesí. Běžela třetí minuta druhého poločasu, tedy 48. minuta a Podlesí se dostalo do vedení. Stanislav Gabriel se totiž dokázal prosadit za záda Kunického gólmana Radka Chadimy. Bylo to 2:1! Nebyl to poslední gólový projev domácích. V 62. minutě se totiž ještě jednou prosadili. Tentokrát vstřelil branku Marek Sedláček, který dovršil stav utkání na 3:1 pro domácí. Dále se již nic neměnilo a všechny tři body tedy zůstaly doma v Podlesí, zatímco hosté si domů neodvezli ani jeden jediný bod a do příštích zápasů musejí hrát lépe a bodovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek - trenér: Jestliže první půle nebyla úplně podle představ, tak v druhé půli jsme si vytvořili hned několik šancí a dostali jsme se do vedení. S druhou půlí jsem spokojen a za body jsem rád. Musím ale poděkovat našemu gólmanovi, který nás hned několikrát podržel a podal velmi dobrý výkon.




Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
R. Černohorský [-] - O. Kocourek [-] , S. Gabriel [-] , T. Macek [-] , M. Sedláček [-] , V. Kuba [-] (81. P. Mezera [-] ) , J. Hausleitner [-] , M. Růžek [-] , O. Vojtišek [-] , J. Mezera [-] (62. M. Kadlec [-] ) , F. Soucha [-] (46. M. Pacina [-] )

TJ Kunice
R. Chadima [-] - M. Lička [-] , D. Prokš [-] (27. A. Simandl [-] ) , T. Skála [-] , A. Tůma [-] , J. Novák [-] , Z. Zderadička [-] , M. Skála [-] (71. L. Bříza [-] ) , F. Tůma [-] , P. Lehovec [-] , M. Černý [-] (80. P. Chlubna [-] )

ŽK: 70. P. Lehovec .
Místo: Podlesí. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vlk Martin - VLK Miroslav, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.