2:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lehké klopýtnutí nemusí hráče Zbuzan nijak mrzet. Zvítězili až na penalty, přesto své prvenství v tabulce upevnili!


Branky


8. P. Rosenkranz , 89. N. Jaroslav (p.) - 10. I. Pánek , 34. M. Kincl
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FK Lety a FK Zbuzany...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bylo vidět, že Zbuzany jsou o něco kvalitnějším týmem

Na programu nedělního odpoledne bylo v Letech utkání 13. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se sem přijel poprat vedoucí celek tabulky. Ano mluvíme o Zbuzanech! Domácí nečekalo vůbec jednoduché utkání, ale nakonec ho překvapivě docela dobře zvládli. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Aleš Suchý , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Josef Němeček a Jakub Mansour. K utkání také přihlíželo celkem dost diváků, oproti jiným zápasům v tomto kole. Přítomno bylo 120 diváků.

 

Utkání začalo opravdu nečekaně. Již v osmé minutě musel gólman Zbuzan, Pavel Rams vytahovat míč se své brány. Petr Rosenkranz totiž vstřelil gól a Lety vedly 1:0. Hosty to ale ani přinejmenším nezaskočilo a v desáté minutě bylo srovnáno. O branku se postarala posila Zbuzan, Ivan Pánek. Ve 34. minutě se pak měnil stav hry ještě jednou. Gól vstřelil výborný Marek Kincl a bylo to 2:1 pro Zbuzany. Další branku již žádný z týmů do poločasu nepřidal a tak se šlo do šaten po 45ti minutách hry za těsného vedení týmu hostí.

Domácí vyrovnali minutu před koncem a musely následovat penalty

Hosté si v druhé půli výborně drželi těsné vedení a domácím se tak nedařilo a nedařilo vstřelit vytouženou vyrovnávací branku. V 72. minutě byl vyloučen zbuzanský kapitán Martin Gotěk, který dostal druhou žlutou kartu a hosté tak museli dohrávat posledních dvacet minut v oslabení. Navíc se v 89. minutě kopal pokutový kop pro domácí. K němu se postavil Jaroslav Nejepsa a neomylně skóroval. Bylo vyrovnáno! Další branka již nepadla a na řadu musely přijít divácky atraktivní pokutové kopy. V těch se mnohem lépe dařilo hostům, kteří zvítězili 4:1 a znamenalo to tak, že si domů odvezou dva body. Na domácí tedy zbyl pouhý bod za remízu, avšak ten jistě brali všema deseti, jelikož ho získali až v těsném konci utkání a ještě k tomu proti tak kvalitnímu celku, jakým jsou Zbuzany.



Ohlasy k zápasu



FK Zbuzany 1953
Josef Huňáček - Prezident klubu: Odehráli jsme zápas ve velmi příjemném prostředí. Rozhodčí zápas perfektně zvládli a nemáme si na co stěžovat. Sice jsme si přijeli pro tři body a odvezly jsme jen dva, ale vzhledem k ostatním odehraným utkáním ostatních týmů si nemáme na co stěžovat a jsou to pro nás velmi cenné body. Hráli jsme pěkně a měli jsme našlápnuto k vítězství, ale bohužel soupeř před koncem vyrovnal, avšak penalty jsme nakonec zvládli, takže jsme spokojení.



Sestavy



FK Zbuzany 1953
P. Rams [-] - M. Maleček [-] , M. Gotěk [-] , M. Pospíšil [-] , R. Barciaga [-] - J. Huňáček [-] (46. M. Pánek [-] ) , J. Kordiák [-] , I. Pánek [-] (46. M. Samko [-] ) - J. Brodský [-] , M. Kincl [-] , F. Koubek [-] (76. J. Mungenga [-] ) -

ŽK: 38. J. Baubín , 87. J. Kratochvíl - 29. J. Kordiák , 33. J. Huňáček , 48. M. Gotěk , 67. R. Barciaga , 83. M. Samko , 89. J. Mungenga . ČK: 72. M. Gotěk .
Místo: Lety. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Suchý Aleš - NĚMEČEK Josef, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.