M. Kincl 51.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládly Zbuzany!


Branky


51. M. Kincl
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FK Zbuzany a Všenorským SK...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se stav neměnil

Na programu sobotního dopoledne bylo ve Zbuzanech utkání 12. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. Utkání bylo zajímavé tím, že se o body přijel do Zbuzan poprat klub ze Všenor a znamenalo to tak, že to bude utkání týmů, které se nacházejí úplně na špici tabulky. A bylo znát, že se hrálo důležité utkání. Na fotbal se totiž přišlo podívat hned 191 diváků, což je opravdu pěkné číslo. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Tomáš Velebil , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Miloš Kaucký a Jakub Čermoch.

 

Bylo očekáváno, že to bude vyrovnaný fotbal, ve kterém nebude padat moc branek a také to tak i dopadlo. V první půli si ani jeden z týmů nedokázal vytvořit šanci, ze které by padl gól. Po prvních 45ti odehraných minutách se šlo do šaten za nijak nepozměněného stavu 0:0. Diváci jen mohli doufat, že v druhé půli uvidí padat góly a nedopadne to stejně, jak v prvním poločase. 

Marek Kincl vstřelil tříbodovou branku!

V druhé půli se domácím podařilo opravdu rychle vstřelit branku, která se nakonec ukázala jako velmi důležitá. O branku se postaral v 51. minutě rozdílový hráč a bývalá ikona nejen Sparty, ale i například Zenitu Petrohrad. Právě jeho zkušenosti se ukázaly být velmi důležitou výhodou v tak těžkém utkání. Byl to první, ale zároveň i poslední gól, který jsme mohli v tomto utkání vidět. FK Zbuzany tak tedy doma před vlastním publikem zvítězily a udržely si první místo v tabulce. Je vidět, že v současné době není lepšího týmu v této soutěži! Všenorský SK je také velmi kvalitním klubem, avšak pokud se chce porvat o titul, bude muset ještě více zabojovat.



Ohlasy k zápasu



Všenorský SK
Zdeněk Hruška - trenér: Hrálo se na pěkném hřišti, přišlo se podívat dost diváků, zápas měl kvalitu. Domácí asi zaslouženě vyhráli, protože byli ještě o kousek lepší než my. Mrzí mě, že nám rozhodčí neuznal gól, mohlo to být vše úplně jinak, ale Zbuzany si vítězství zasloužily.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Rams [-] - M. Maleček [-] , M. Gotěk [-] , M. Pospíšil [-] , R. Barciaga [-] - J. Huňáček [-] , J. Kordiák [-] , I. Pánek [-] - M. Kincl [-] , M. Pánek [-] (50. J. Brodský [-] ) , F. Koubek [-] (85. M. Huňáček [-] )

Všenorský SK
T. Rottenberg [-] - J. Michálek [-] , Z. Seidler [-] (57. J. Smrčka [-] ) , J. Kučera [-] , B. Štumpf [-] , R. Feglar [-] , R. Burian [-] , M. Krčil [-] , M. Müller [-] , O. Školud [-] (66. J. Císař [-] ) , J. Vorel [-]

ŽK: 3. I. Pánek , 77. M. Pospíšil - 61. B. Štumpf , 84. R. Burian .
Místo: FK Tbuzany. Počet diváků: 191. Rozhodčí: Velebil Tomáš - KAUCKÝ Miloš, ČERMOCH Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.