1:2
(0:2)
14. J. Kučera
17. B. Štumpf (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Našlapaný Všenorský SK zvítězil na půdě Jílové


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FC Jílové a Všenorským SK...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všenory ovládly první půli

Na programu sobotního odpoledne bylo v Jílové utkání 11. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se do Jílové přijel poprat hned druhý tým tabulky. Mluví se o v současné době velmi silných Všenorech. Očekávalo se že hosté budou favoritem utkání, jelikož musí bodovat, pokud chtějí hrát ze Zbuzanama a s Hvozdnicemi o titul. Jílové navíc nečekalo vůbec jednoduché utkání, protože jsou až na posledním místě tabulky a čekal je tak velmi tvrdý oříšek. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Tomáš Nejedlo, kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí David Lafek a Petr Chovanec. V ochozech bylo poznat, že už venku není takové teplo, jako bývalo ještě do nedávna. Na zápas se totiž přišlo podívat pouze 50. diváků.

 

Domácí se dokázali dostat již v brzké části utkání do vedení. Gólman domácích Tomáš Kruliš neubránil svou branku a již ve čtrnácté minutě se trefil Jakub Kučera a Všenory tak vedly 1:0. Neuplynulo ani pár minut a hosté se opět radovali ze vstřeleného gólu. Tentokrát se trefil Bedřich Štumpf. Žádnou další branku jsme již v prvním poločase vidět nemohli, jelikož žádná další už nepadla. Po 45ti minutách se tedy šlo do šaten za stavu 2:0 příznivějšího pro Všenorský SK.

Cílem hostů bylo udržet vedení a to se povedlo

Hosté šli do druhého poločasu s tím, udržet vedení až do konce zápasu a pokud možno, přidat ještě nějakou tu branku. Dlouhou dobu se stav hry neměnil a všem tak bylo nejspíš jasné, jak utkání skončí. V 80. minutě se domácím podařilo snížit na 2:1, když se trefil Matěj Štědronský. Jenže to byla už jen malá úprava skóre, protože vyrovnat se jim nepodařilo. Hosté si tedy udrželi vedení a domů si odvezli tři body. Doma nezůstal ani jeden jediný bod a Jílové by měli opravdu zabrat, pokud nechtějí přezimovat na posledním místě v tabulce.



Ohlasy k zápasu



Všenorský SK
Zdeněk Hruška - trenér: Utkání bylo ovlivněné tím, že se nehrálo na hlavním stadionu a hrálo se na umělé trávě. Parametry hřiště asi moc neodpovídaly, ale utkání jsme sehráli a právě kvůli rozměrům bylo hodně osobních soubojů. Dostali jsme se rychle do vedení a pak jsme měli další a další šance a nakonec domácí snížili na konci utkání na 2:1 a možná jsme byli rádi, že to ještě neskončilo remízou.



Sestavy


FC Jílové
T. Kruliš [-] - Š. Pluhař [-] , M. Cimpl [-] , M. Štědronský [-] , J. Maroušek [-] (61. P. Dvořáček [-] ) , J. Nesvadba [-] (68. K. Kratochvíl [-] ) , O. Vostárek [-] , D. Balouš [-] , J. Kos [-] , P. Mošnička [-] , P. Janošov [-]

Všenorský SK
T. Rottenberg [-] - J. Michálek [-] , Z. Seidler [-] (46. J. Císař [-] ) , J. Kučera [-] , B. Štumpf [-] , R. Feglar [-] , R. Burian [-] , M. Krčil [-] , M. Müller [-] , O. Školud [-] (70. J. Smrčka [-] ) , J. Vorel [-]

ŽK: 17. P. Mošnička , 57. M. Cimpl , 87. D. Balouš - 57. B. Štumpf .
Místo: FC Jílové. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - LAFEK David, CHOVANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.