4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Votice doma lehce zvítězily nad Lety a body tak zůstaly doma


Branky


14. M. Štork , 40. M. Štork , 66. M. Budil , 75. M. Viskup
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Votice a FK Lety...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Votice si dokázaly vytvořit dvougólový náskok do druhého poločasu

Na programu nedělního odpoledne bylo ve Voticích utkání 10. kola Sport Invest 1.A třídy skupiny A. Domácí hostili FK Lety. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Radek Hlavnička, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Jiří Šmejkal a Václav Kvasnička. K utkání přihlíželo celkem kolem osmdesáti diváků.

 

První branka utkání padla již ve čtrnácté minutě první půle. Branku vstřelil domácí Marek Štork, který se dokázal prosadit za záda gólmana Petra Váchy. Marek Štork se v první půli dokázal prosadit ještě jednou a to ve 40. minutě. Po 45ti minutách hry se šlo do šaten za stavu 2:0 výhodnějšího pro Votice. Domácí tak měli jistě po první půli větší důvod k spokojenosti, než hosté.

Domácí přidali ještě další dvě branky

V 66. minutě druhého poločasu zvýšil domácí Michal Budil na 3:0 a o vítězi utkání bylo bezpochyb rozhodnuto. Lety nekladly nikterak velký odpor a tak to měli domácí opravdu jednoduché. V 75. minutě ještě poupravil skóre na 4:0 Marian Viskup. Další branku již žádný z týmů nepřidal a rozhodčí Radek Hlavnička v 90. minutě odpískal konec utkání. Všechny tři body tedy zůstaly ve Voticích a hosté si neodvezli ani jeden jediný bod. V příštích utkáních se tak budou muset snažit, aby napravili dnešní nepovedené utkání. Domácí Votice se po 10ti odehraných utkáních drží na příjemném šestém místě, takže jsou s průběhem letošního podzimu jistě spokojeni. Lety jsou v tuto chvíli na 12. místě, takže tam už to nebude zas tak příjemné, avšak pořád jsou na tom lépe než čtyři týmy, co jsou za nimi.



Ohlasy k zápasu


SK Votice
Martin Bárta - trenér: Dnešní utkání se nám povedlo, po celý zápas jsme byli lepším týmem na hřišti a soupeře jsme téměř nepustili do žádné větší šance a tak jsme zaslouženě vyhráli a potvrdili jsme výhru z minulého týdne proti Mníšku.




Sestavy


SK Votice
M. Soukup [-] - M. Budil [-] , M. Sládek [-] , O. Komárek [-] - J. Říha [-] (75. L. Tábořík [-] ) , M. Písařík [-] (60. M. Voráček [-] ) , M. Čupr [-] , M. Viskup [-] (81. J. Kramný [-] ) , M. Slunečko [-] , J. Kolář [-] - M. Štork [-]

Lety
P. Vácha [-] - P. Rosenkranz [-] , M. Janouš [-] , M. Baubín [-] , T. Turek [-] (79. T. Moravec [-] ) , J. Šmerda [-] (8. M. Janich [-] ) - J. Kischer [-] , A. Jablonský [-] , J. Kratochvíl [-] , P. Cipra [-] (85. P. Štěpán [-] ) - J. Baubín [-] (72. D. Poslední [-] )

ŽK: 28. M. Čupr .
Místo: Votice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hlavnička Radek - ŠMEJKAL Jiří, KVASNIČKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.