2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání skončilo remízou a na penalty měli větší štěstí domácí!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Všenor a Kácova...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle vítěze nepřinesla

Na programu sobotního odpoledne bylo ve Všenorech utkání 10. kola Sport Invest 1.A třídy skupiny A. Domácí hostili AFK Kácov, který se přijel poprat o body. Pro tento zápas byl vybrán jako hlavní rozhodčí Michal Tylchert, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Jan Kočárek a Klára Skřivánková. Na utkání se přišlo podívat 80 diváků, tedy průměrná návštěva v 10. kole.

 

Hosté se dokázali prosadit už v první půli, ve dvanácté minutě. O první změnu skóre se postaral Lukáš Petrů. Všenory se ale nenechaly a na tuto branku brzy odpověděli. Ve 24. minutě totiž vyrovnal domácí záložník Jakub Kučera. Skóre se již v první půli neměnilo a tak se šlo do šaten za vyrovnaného stavu 1:1. Oba týmy si vytvářeli šance, ale padly pouze dvě branky.

Vítěz se nenašel ani v druhém poločase. O vítězi se rozhodovalo až na penalty.

Čekalo se, že zápas bude velmi vyrovnaný i v druhé půli a očekávání se naplnily. Hosté z Kácova měli více navrch, avšak ke konci utkání jim začali docházet síly, ale i přesto udrželi nerozhodný stav až do 90ti minut. Domácí se nedokázali prosadit a tak utkání v základní hrací době skončilo 1:1. Na řadu tedy musely přijít penalty, ve kterých se rozhodovalo o tom, který z týmů získá dva body a který jen jeden. Na penaltách měli větší štěstí domácí, kteří v nich zvítězili 4:3 a doma tak zůstaly dva body, zatímco hosté si do Kácova odvezly pouze bod za remízu, avšak i ten se počítá. Všenorský SK se po tomto utkání drží na druhém místě v tabulce se stejným počtem bodů, jako vedoucí Zbuzany. Situace v Kácově je jiná. Nacházejí se až na 15. místě v tabulce a řeší tak opačný problém než Všenory. Musí sbírat co nejvíce bodů, aby si mohli zahrát tuto soutěž i v příští sezóně, protože pokud by sestoupily, jistě by to byla škoda pro celý klub.



Ohlasy k zápasu



AFK Kácov
Miroslav Jelínek - trenér: Odehráli jsme dobrý první poločas, který se nám povedl a kluci ho odmakali. Měli jsme těžkého soupeře a dali jsme do toho vše. Druhou půli už nám docházely síly, ale získali jsme zasloužený bod a penalty jsme už nezvládli. Ale jinak výborné utkání z naší strany.



Sestavy


Všenorský SK
T. Rottenberg [-] - J. Michálek [-] , Z. Seidler [-] , J. Kučera [-] , B. Štumpf [-] , R. Feglar [-] , R. Burian [-] (75. J. Císař [-] ) , M. Krčil [-] , M. Müller [-] , O. Školud [-] (69. J. Smrčka [-] ) , J. Vorel [-]

AFK Kácov
P. Kňazík [-] - J. Pivoňka [-] , M. Zeman [-] , J. Kabát [-] , K. Houdek [-] (27. J. Váňa [-] ) - L. Petrů [-] (70. J. Gabriel [-] ) , D. Průcha [-] , M. Švec [-] , A. Pana [-] , O. Cettl [-] - P. Červeňák [-]

ŽK: 90. M. Müller - 46. A. Pana , 71. O. Cettl , 80. P. Červeňák , 90. J. Váňa .
Místo: Všenosrký SK. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tylchert Michal - KOČÁREK Jan, SKŘIVÁNKOVÁ Klára.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.