5:1
(2:0)
48. M. Tomeček (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozdnice si hladce poradili s Hostomicemi!


Branky


24. L. Třešňák , 36. L. Mráz , 63. L. Mráz , 67. L. Mráz , 89. L. Třešňák - 48. M. Tomeček (vl.)
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Hvozdnice a SK Hostomice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod poločasu byl vyrovnaný

Na programu sobotního odpoledne bylo v Hvozdnicích utkání 9. kola 1.A třídy skupiny A. Domácí zde hostili soupeře z Hostomic. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí Petr Zuskin, kterému přijeli pomáhat na postranních čarách pomezní rozhodčí Jiří Kabyl a Miroslav Šnýdr. Jak je zvykem, opět se rozdávaly karty. V tomto utkání musel pan Zuskin ukázat hned 5 žlutých karet. Na zápas se přišlo podívat 70 diváků, což není zrovna moc.

 

Domácí v úvodu hry zaspali a trvalo jim nějakou dobu, než se dostali do tempa. Ve 24. minutě se otevíral stav utkání. Gól na 1:0 vstřelil kapitán domácích Lukáš Třešňák, jenž je ve výborné formě. Ve 36. minutě musel gólman Hostomic opět vytahovat míč ze své branky, jelikož se na 2:0 trefil Lukáš Mráz. Více gólů jsme v první půli neviděli a tak se šlo po 45ti minutách hry do šaten. Domácí měli důvod k úsměvu na rtech, zatímco hosté měli jistě plnou hlavu myšlenek, jak zlepšit svou hru a pokusit se alespoň vyrovnat.

 

 

V druhé půli bylo na hřišti vidět pouze jedno mužstvo!

Druhý poločas už patřil domácím, kteří přidali další 4 branky. Avšak nutno podotknout, že jednu do své branky. Ve 48. minutě si spletl branku domácí Michal Tomeček a míč uklidil za záda svého gólmana.  V 63. minutě se trefil znovu Lukáš Mráz a stav hry byl již 3:1. v 67. minutě se ještě jednou trefil Mráz, který tak kompletoval hattrick a poslal svůj tým do již jednoznačného vedení. Na konečných 5:1 přidal ještě jednu branku Lukáš Třešňák, který tak vstřelil druhý gól v tomto utkání. Hostomice tedy domů odjely s velikým přídělem a v příštích utkáních budou muset zabrat a odčinit tak dnešní potupnout porážku.



Ohlasy k zápasu


SK Hvozdnice
František Fafejta - trenér: Do utkání jsme vstoupili vlazne. Trvalo nam 20 minut, než jsme se dostali do patřičného tempa a vstřelili dva góly. Po přestávce sice soupeř snížil, ale to bylo vše, co dokázal. Ve zbývajícím čase už bylo na hřišti pouze jedno mužstvo a to moji svěřenci, kteří mohli vyprovodit soupeře ještě větším rozdílem.




Sestavy


SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - O. Lohoyda [-] , T. Němec [-] , J. Hromádka [-] , M. Matys [-] (46. M. Dolejš [-] ) - J. Hušbauer [-] , M. Tomeček [-] , P. Zavadil [-] (46. K. Rochl [-] ) , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] (76. D. Petschl [-] ) - L. Mráz [-]

SK Hostomice pod Brdy
M. Zíma [-] - V. Rybák [-] , J. Vladyka [-] , J. Musil [-] , A. Hornát [-] - L. Lenkvík [-] (66. V. Štyler [-] ) , L. Hruška [-] , M. Kubišta [-] - V. Šebek [-] , M. Kačírek [-] , J. Kačírek [-]

ŽK: 35. J. Hušbauer , 54. T. Němec , 76. M. Tomeček - 84. V. Rybák , 86. V. Štyler .
Místo: SK Hvozdnice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zuskin Petr - KABYL Jiří, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.