2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném utkání zvítězily domácí Hostomice!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Hostomice a Zavidov...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím, kteří se dokázali gólově prosadit

Na programu sobotního dopoledne bylo utkání 8. kola 1. A třídy skupiny A, mezi týmy SK Hostomice pod Brdy a FC 05 Zavidovem. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí pan František Nepovím, kterému na postranních čarách pomáhali Václav Procházka a Jakub Kubečka. Na utkání se přišlo podívat kolem 120ti diváků, což není vůbec špatná návštěva. Jak je již zvykem v této soutěži, tak i v tomto utkání padlo hned několik žlutých karet. Tentokrát jich pan Nepovím rozdal hned 5.

 

První branka padla hned v úvodu hry. V 9. minutě otevřel skóre Michal Kačírek a domácí se tak díky němu dostali do vedení 1:0. Ve 28. minutě pak domácí přidali ještě jeden gól o který se postaral Michal Kubišta a výsledek se zatím rýsoval pro domácí velmi slibně. Hosté se v první půli gólově trápili a tak nedokázali na dvě obdržené branky nijak reagovat. Po 45ti minutách hry se šlo do šaten za stavu 2:0 pro domácí, kteří mohli být prozatím spokojeni.

Hosté se v druhé půli snažili, přesto nedokázali vyrovnat

Domácí šli do druhé půli s tím, že nebudou dělat zbytečné chyby které by je stáli vedení a v celku se jim to dařilo. Avšak v 59. minutě dostali branku. Josef Klouček z Nespek se prosadil a snížil tak na 2:1. Utkání bylo po zbytek zápasu vyrovnáné, ale hosté měli o něco navrch. Další branku bohužel nepřidali a tak se museli spokojit s prohrou. Domácím se podařilo udržet těsné vítězství a z utkání si odnášejí tři body. Hosté tedy domů odjeli s prázdnou a do dalších kol budou muset zlepšit koncovku, jelikož si v budoucnu nebudou moci dovolit ztrácet body jako dnes, pokud se budou chít udržet alespoň na středu tabulky.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov
Jaroslav Hamouz - trenér FC Zavidov: Myslím si, že jsme byli lepším mužstvem, ale pouze po vápno a rozhodly situace, kdy my jsme šance neproměnili a soupeř ano. S naší předvedenou hrou jsem celkem spokojený, až na tu koncovku, avšak výsledek mě zklamal.



Sestavy


SK Hostomice pod Brdy
M. Zíma [-] - V. Rybák [-] , A. Hornát [-] , J. Musil [-] (80. V. Štyler [-] ) , J. Vladyka [-] - M. Kubišta [-] , L. Hruška [-] , L. Lenkvík [-] - V. Šebek [-] , J. Kačírek [-] , M. Kačírek [-] (90. O. Kačírek [-] )

FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - J. Hvězda [-] , V. Beneš [-] (46. V. Geier [-] ) , R. Vanický [-] , M. Polák [-] - J. Klouček [-] , O. Krejza [-] (80. M. Dvořák [-] ) , D. Žďánský [-] (75. K. Loula [-] ) - P. Exner [-] , J. Škyta [-] , T. Korčák [-] (86. M. Zuda [-] ) -

ŽK: 79. J. Kačírek , 90. M. Kubišta - 38. P. Exner , 65. O. Krejza , 70. J. Klouček .
Místo: Hostomice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nepovím František - PROCHÁZKA Václav, KUBEČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.