M. Štědronský 14.
R. Jan 59. (vl.)
2:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči FC Jílové doma podlehli MONGEU Podlesí!


Branky


14. M. Štědronský , 59. R. Jan (vl.) - 12. S. Gabriel , 30. S. Gabriel , 52. F. Soucha , 53. R. Jan , 86. O. Vojtišek
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FC Jílové a TJ MONGEO Podlesí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle byla přiznivější pro hosty

Na programu sobotního odpoledne bylo utkání 8. kola 1. A třídy skupiny A, mezi týmy FC Jílové a TJ MONGEO Podlesí. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí pan Martin Hlavnička, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Josef Krejsa a Tomáš Pejša. K utkání přihlíželo pouhých 65 diváků, což není zrovna moc na 1.A Třídu. Utkání patřilo k těm disciplinovanějším, jelikoš hlavní rozhodčí byl nucen vytáhnout kartu pouze jednou za celé utkání.

 

Utkání začalo pro hosty velmi příznivě, když se ve 12. minutě dokázali prosadit. Za záda gólmana domácích Miloslava Vavřiny se dokázal trefit Stanislav Gabriel a bylo to 1:0 pro Podlesí. Avšak domácí bleskurychle odpověděli na tuto branku, když se trefil ve 14. minutě Matěj Štědronský a bylo tak vyrovnáno. Další branka padla ve 30. minutě a opět se trefil Stanislav Gabriel, kterého pro tento zápas postihla skvělá forma. Hosté tak díky němu vyhrávali 2:1. Takovýto stav zůstal až do konce první půle a do šaten tak šli spokojenější hosté, zatímco domácí doufali v zlepšení své hry v druhé půl.

Domácím se druhý poločas vůbec nepovedl

Zlepšení se ale nekonalo. V 52. minutě se trefil Filip Soucha a již to bylo 3:1. Hned minutu po této brance se hosté trefili znovu. Tentokrát se o branku postaral útočník Jan Riegel a zvýšil tak na 4:1. Právě Jan Riegel si následně v 59. minutě spletl brány a vstřelil opět gól, avšak tentokráte do své branky a domácí tedy snížili na 4:2. Jenže domácím se s výsledkem nepodařilo nic udělat. Ba naopak v 86. minutě hosté ještě zvýšili své vedení a na konečných 5:2 skóroval střídající Ondřej Vojtíšek.



Ohlasy k zápasu



TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek - trenér Mongeo Podlesí: Myslím si, že jsme ho zvládli, že jsme byli po celé utkání lepší. Vytvořili jsme si více brankových příležitostí, které jsme navíc proměnili. Herní projev mohl být určitě lepší, ale se třemi body jsem spokojen.



Sestavy


FC Jílové
M. Vavřina [-] - P. Janošov [-] , J. Kos [-] , Š. Malknecht [-] (46. K. Kratochvíl [-] ) - O. Vostárek [-] - M. Štědronský [-] , P. Dvořáček [-] (39. M. Machýček [-] ) - Š. Pluhař [-] (46. D. Balouš [-] ) , V. Řípa [-] (73. V. Peričevič [-] ) , J. Dvořáček [-] , E. Brabec [-]

TJ Kovohutě Podlesí
R. Černohorský [-] - R. Jan [-] , O. Kocourek [-] , S. Gabriel [-] (81. O. Vojtišek [-] ) , T. Macek [-] , M. Sedláček [-] (67. P. Mezera [-] ) , M. Pacina [-] , J. Hausleitner [-] , M. Růžek [-] , M. Kadlec [-] , F. Soucha [-]

ŽK: 62. J. Dvořáček .
Místo: FC Jílové. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hlavnička Martin - KREJSA Josef, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.