Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:15

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


2. J. Brodský , 15. I. Pánek , 33. J. Kordiák , 36. J. Brodský , 48. I. Pánek , 61. M. Maleček (p.) , 81. M. Samko
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FK Zbuzany a AFK Kácov...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ukázali, kdo je na hřišti pánem

Na programu sobotního dopoledne bylo ve Zbuzanech utkání 8. kola 1. A třídy skupiny A. V utkání proti sobě změřili síly domácí proti Kácovu, který přijel oslabený a tak se v jeho soupisce objevilo hned několik hráčů z B týmu. Utkání řídil jako hlavní rozhodčí pan Jan Kudrjavcev, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní Miloš Kaucký a Zdeněk Rybka. Na zápas se přišlo podívat celkem 100 diváků, kteří se jistě měli nač dívat. Padlo totiž hned 7 branek, což není zrovna obvyklé.

 

První branka utkání padla hned ve druhé minutě prvního poločasu. O otevření skóre se postaral domácí Josef Brodský. Další branka padla hned v 15. minutě, když na 2:0 zvýšila nová posila domácího tým a to Ivan Pánek. Nebylo to vše. Ve 33. minutě se trefil Jan Kordiák a v 36. minutě se podruhé trefil Josef Brodský. Stav po první půli tedy byl vysoko 4:0 pro domácí.

Domácí nepolevili a góly stříleli i druhý poločas

Ve 48. minutě druhé půle bylo postaráno o další branku, která už stoprocentně potvrdila, komu připadnou tři body z tohoto utkání. Pátou branku svého týmu dal Ivan Pánek. V 61. minutě se kopal pokutový kop proti hostům a domácí Michal Maleček ho s přehledem proměnil. Stav byl 6:0. Ani 6 branka nebyla tou poslední v dnešním utkání. Domácím se podařilo vstřelit ještě jednu branku v 81. minutě. Na konečných 7:0 upravil skóre střídající Martin Samko. Hosté tedy domů odjeli s opravdu velkým přídělem a nezbývá jim nic jiného, než se psychicky připravit na příští utkání a pokusit se bodovat  v dalších zápasech. Domácí Zbuzany mají veliký důvod k spokojenosti, jelikož jsou stále na prvním místě v tabulce a jak je vidět, tak chtějí aby tam vydrželi co nejdéle. Jejich výkony v letošní sezóně jsou prozatím skvělé a tak jim právoplatně patří první příčka po osmi odehraných kolech.



Ohlasy k zápasu



AFK Kácov
Miroslav Jelínek - trenér Kácov: Není moc co hodnotit, celý zápas jsme se jen bránili, dělali jsme chyby a dostávaly branky. Druhou půli jsme se chvilkama zlepšili, ale né tak dobře, abychom něco s výsledkem udělali. Byli jsme hodně oslabení, takže za nás museli jet kluci z béčka a nějak jsme to odmakali. Soupeř byl úplně někde jinde než my po fotbalové stránce a nemohu dělat nic jiného, než jim pogratulovat k vítězství. Neměli jsme co ztratit a ani jsme nijak nepřekvapili. Musíme se připravit na příští týden a vyhrát.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Rams [-] (72. M. Vlasák [-] ) - M. Maleček [-] , M. Gotěk [-] , M. Pospíšil [-] , R. Barciaga [-] - L. Karda [-] (58. J. Mungenga [-] ) , I. Pánek [-] , J. Kordiák [-] - M. Pánek [-] (66. M. Samko [-] ) , F. Koubek [-] , J. Brodský [-] (72. M. Huňáček [-] )

AFK Kácov
P. Kňazík [-] - J. Kabát [-] , M. Švec [-] , K. Houdek [-] , M. Futera [-] - D. Průcha [-] , R. Filip [-] (27. J. Váňa [-] ) , K. Moudrý [-] , A. Pana [-] (70. J. Pivoňka [-] ) , T. Albrecht [-] - Š. Štorch [-] (76. J. Gabriel [-] )

ŽK: 43. M. Maleček .
Místo: FK Tbuzany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kudrjavcev Jan - KAUCKÝ Miloš, RYBKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.